J.J. Zaplana (PP): "Cal desenvolupar un estudi del grau d'immunització de les vacunes en els valencians"

Zaplana insisteix en la constitució d'un vertader comité d'experts i científics que assessoren i col·laboren en les decisions relatives a la pandèmia

Guardar

El portaveu de Sanitat del GPP, José Juan Zaplana
El portaveu de Sanitat del GPP, José Juan Zaplana

El portaveu de Sanitat del GPP, José Juan Zaplana, ha demanat hui al Consell de Puig "el desenvolupament d'un estudi del grau d'immunització de les diferents vacunes enfront de la COVID-19; així com de la immunització després de la malaltia en la població valenciana i la seua evolució en el temps".

José Juan Zaplana ha afirmat que "és necessari tindre dades científiques clares de com les vacunes estan afectant el nivell d'immunització de la població. Per a fer front a aquesta pandèmia és molt important saber el temps d'immunització des de la inoculació de les vacunes".

"Necessitem tindre informació precisa sobre el comportament de la pandèmia. Des del GPP creiem que és important tindre aqueixes dades amb la finalitat d'identificar clarament les febleses enfront del virus", ha assegurat el portaveu de sanitat del GPP.

El diputat popular ha afirmat que "necessitem tindre dades per a poder treballar amb certeses amb la vacuna i tindre garanties clares del seu nivell d'eficàcia per a poder prendre les mesures més precises des del punt de vista sanitari i menys perjudicials per a la població i per als diferents sectors econòmics".

A més, J.J. Zaplana ha explicat que "és necessari fer un pas més i organitzar un equip de coordinació de tota la labor investigadora sobre la COVID-19 i el seu impacte en la salut".

"Des del GPP proposem la constitució d'un vertader comité d'experts i científics, que actue com a tal i que assessoren i col·laboren en les decisions relatives a la pandèmia per a evitar les decisions precipitades com va ocórrer, en un primer moment, en la vacunació infantil i que després es va haver de rectificar", ha afirmat el diputat popular.

Destacats