Iniciativa-Compromís tria a Carles Mulet per a què continue com a senador territorial

Guardar

Carles Mulet
Carles Mulet

Una vegada finalitzat el procés de tria de candidats la Mesa Nacional d’Iniciativa-Compromís ha elegit hui a Carles Mulet per al càrrec de senador territorial amb el 91% de vots a favor.

Des del passat dia 5 fins al 12 de juliol Iniciativa-Compromís obrí el termini per a presentar candidatures a senador territorial. El ja representant de Compromís a la Cambra Alta des de fa dos legislatures, Carles Mulet, va ser l’única candidatura en presentar-se.

Mulet ha realitzat una labor encomiable en este temps al Senat en defensa dels interessos valencians, la protecció dels drets socials i la lluita contra la corrupció. 8 anys en què ha presentat 54.000 iniciatives parlamentàries i s’ha convertit en un referent en la lluita per la memòria democràtica, la diversitat lingüística i l’enfortiment dels drets laborals.

Després de la comprovació de la recollida dels avals necessaris, hui la Mesa Nacional d’Iniciativa-Compromís, que estava convocada per a realitzar la votació de candidats al Senat, ha conclòs el procés amb l’elecció de Carles Mulet.

Destacats