Gómez: "Maite Ibáñez representa el lideratge de qui treballa i s'arremanga"

Sandra Gómez situa a la regidora de Cooperació i Migració en la presidència del 14 Congrés pel seu treball al capdavant de la crisi d'Ucraïna

Guardar

La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez
La secretària general dels socialistes de la ciutat de València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha anunciat que la regidora de Cooperació i Migració, Maite Ibáñez, serà la presidenta del 14 Congrés dels socialistes de la ciutat, que arrancarà aquesta vesprada, a les 18h30, en el Complex de la Petxina.

Sandra Gómez vol reconéixer amb aquest nomenament el treball que està duent a terme Ibáñez al capdavant de la regidoria des d'on està atenent sobre el terreny a les persones refugiades d'Ucraïna que estan arribant a València des que va començar la guerra.

"Enfront dels habituals discursos buits, Ibáñez representa el lideratge dels qui treballen i s'arromanguen per a resoldre els problemes", ha destacat la dirigent socialista qui ha agraït a l'edil que haja estat "personalment ateses les persones que arriben als trens per a assegurar-se que són ben atesos".

"S'ha tirat sobre la seua esquena l'atenció humanitària a València", ha destacat la vicealcaldessa i ha assegurat que aquest treball "representa els valors socialistes del lideratge basat en el treball, en la solvència i la valentia de fer front als problemes per a resoldre'ls".

Una taula composta per dones

Així mateix, Sandra Gómez també ha avançat que la mesa del congrés, per primera vegada, estarà composta íntegrament per dones. "És una taula de lideratge feminista amb la qual volem que les dones referents del partit tinguen visibilitat", ha reivindicat Gómez qui ha exposat que amb la constitució d'aquesta taula "avancem en els espais tradicionalment masculinitzats".

"València és una ciutat acollidora, solidària i feminista", ha afirmat la vicealcaldessa, qui ha remarcat que són valors socialistes que estaran representats en el 14 Congrés, en el qual els socialistes "eixirem reforçats amb un projecte valent, que es posa al capdavant per a resoldre els problemes de la ciutadania, i per a fer de la nostra ciutat líder en la recuperació econòmica i emocional".

Destacats