Gómez destaca la voluntat municipal de "posar en el mapa de prioritats" barris com Malvarrosa i Orriols

Guardar

La vicealcaldessa de València i edil de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, en roda de premsa
La vicealcaldessa de València i edil de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, en roda de premsa

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha destacat aquest dimarts la voluntat municipal i, en particular, de la seua delegació de "posar en el mapa de prioritats" del consistori barris com Malva-rosa i Orriols.

Gómez s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit per a donar a conéixer els detalls del projecte de superilla en el barri d'Orriols, preguntada per l'assemblea informativa organitzada per l'Associació Veïnal de la Malva-rosa a la qual assistirà aquesta vesprada.

La responsable municipal ha indicat que en eixa trobada s'explicaran els projectes que es duen a terme a eixe barri, després del que ha assenyalat que tant aquesta zona de la ciutat com Orriols són nuclis de població que s'han volgut posar "en el mapa de prioritats de l'Ajuntament de València des de l'àrea d'Urbanisme".

Així, Sandra Gómez ha ressaltat "els projectes de regeneració urbana" impulsats en eixos barris i ha subratllat que són iniciatives que "ajuden també a la recuperació social".

"Per a nosaltres és una prioritat que des de l'Ajuntament es parle més de la Malva-rosa i Orriols i menys dels barris de sempre", ha exposat, alhora que ha valorat la interlocució "constant" que es manté amb els veïns d'eixos barris.

Pel que respecta a la Malva-rosa, la vicealcaldessa i titular de Desenvolupament i Renovació Urbana ha assegurat que "ja són moltes les visites" que ha realitzat a aquesta zona "en aquest mandat", també "en les últimes setmanes" amb la finalitat de "continuar explicant tots els projectes que s'estan fent" allí. "És molt important que tots els veïns compten amb tota la informació", ha manifestat.

Destacats