Gómez assegura que el "futur" comença "de la mà del PSPV": "Encara es poden fer les coses millor"

Guardar

La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat que el "futur" de la ciutat "comença de la mà del PSPV", que "pot donar" a la ciutadania "l'empenyiment, la il·lusió i la força que necessita", al mateix temps que ha reconegut el "bon moment" de la capital però ha defensat que "encara es poden fer les coses millor".

Així s'ha pronunciat Gómez aquest dissabte durant la presentació del lema de la campanya amb la qual els socialistes aspirar a liderar el consistori després de les eleccions del pròxim 28 de maig: 'Futur', ha indicat la formació en un comunicat.

L'alcaldable socialista ha assegurat que les pròximes eleccions municipals, "com les de 1979", marcaran "la ciutat dels pròxims 20 anys". "I com va fer Ricard Pérez Casado llavors, jo també vull construir un nou inici per a aquesta ciutat", ha manifestat durant la presentació.

Sandra Gómez ha subratllat que el pròxim 28 de maig "només hi ha dos camins possibles": "El de l'atur, els barracons, la Fórmula 1, el cas Gürtel, el de Juan Cotino, María José Catalá i Carlos Mazón; és a dir, el camí de la corrupció. O el camí de l'ocupació, de Volkswagen, HP, Lufthansa, Siemens, de l'educació i la sanitat públiques; el camí de la majoria, que ens fa progressar".

"Només hi ha dos camins, dues opcions. El passat o el futur. Jo vull mirar al futur", ha remarcat, i ha emfatitzat que "el futur en aquesta ciutat comença hui i el fa de la mà del PSPV". Així, ha destacat "l'esforç col·lectiu de la ciutat", així com "el treball dels companys del PSPV des del govern municipal per a fer una ciutat millor".

En aquesta línia, ha recalcat el "bon moment" de la ciutat que, "huit anys després de la fallida i l'abandó en la qual la va deixar el PP, intervinguda pel Ministeri d'Hisenda i que havia d'apagar la meitat dels fanals perquè no es podien pagar les factures, ha passat a ser la ciutat que més ocupació genera, la que té els comptes més sanejats de tota Espanya, la que més inverteix en els seus barris i la que fa feliços als seus veïns i veïnes". "Som Capital Verd Europea i Capital del Turisme Intel·ligent", ha afegit.

"El PSPV està darrere dels èxits que han fet que la gent viva millor, que siga més feliç i que estiga orgullosa de la seua ciutat", ha insistit, al mateix temps que ha asseverat que "vivim un bon moment perquè quan governen els socialistes les coses funcionen millor". "Però aquesta ciutat pot més; encara es poden fer les coses millor i podem estar millor", ha reivindicat.

Gómez ha afirmat que l'Ajuntament "necessita empenyiment, il·lusió i força" que, al seu judici, "poden donar els companys del PSPV". "Ha arribat el moment de tancar una etapa i escriure un nou inici, que liderem el pròxim govern de l'Ajuntament de València", ha sostingut.

La vicealcaldessa ha assenyalat que les pròximes eleccions són "una gran oportunitat per a garantir als valencians i valencianes el dret a viure en els seus barris, a ocupacions de qualitat, a fer una ciutat més verda, resilient contra el canvi climàtic, una ciutat més per als vianants amb millor transport públic". "I ho aconseguirem", ha finalitzat.

Destacats