Giner dóna el tret d'eixida a la seua campanya en l'Albufera i un sopar faller en la plaça del Collado

El portaveu liberal ha celebrat l'inici de campanya "més valencià" i ha posat en valor el patrimoni cultural i natural de la ciutat de València, así com la capacitat per a arribar a acords

Guardar

Fernando Giner en l'acte inicial de Ciutadans per a la campanya electoral municipal.
Fernando Giner en l'acte inicial de Ciutadans per a la campanya electoral municipal.

El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha donat el tret d'eixida a la seua campanya electoral en l'Albufera. "Volem defensar el patrimoni natural de València, i volem posar el focus d'una vegada per sempre en les pedanies del sud, que durant tant temps han estat maltractades i abandonades", ha valorat. "En això hem treballat durant els últims huit anys, i est és el nostre compromís de futur", ha defensat.

"Per això, no podem pensar en un escenari millor per a iniciar la nostra campanya que l'Albufera", ha indicat. Així, Giner ha presentat el seu cartell de campanya sota el lema 'València eres tu', una crida a la plena inclusió i diversitat dels valencians. "Hi ha tantes valències com a valencians hi ha, i el gran repte és gestionar la diversitat i la inclusió", ha valorat.

Després, Giner es va desplaçar juntament amb el seu equip a la cèntrica plaça del Collado per a celebrar un sopar faller a l'aire lliure abans de la pegada de cartells. "Iniciem la nostra campanya de la manera més valenciana possible: en l'Albufera i en la plaça del Collado amb un sopar amb aire faller, gràcies al nostre company To Fagoaga, que serà el nostre responsable de Cultura Festiva. Comencem amb ganes, il·lusió, i molt esperit valencià".

Així, Giner ha defensat que el projecte de centre liberal és més necessari que mai. "Som necessaris i decisius", ha assenyalat. "Som el partit dels esperits lliures, dels quals no volen ser encasellats en dretes o esquerres. Nosaltres hem demostrat que som els únics capaços d'arribar a acords a un costat i a un altre pel bé dels valencians. Però és que el municipalisme no va ni de dretes ni d'esquerres, va de gestió. Gestió per a millorar la vida dels valencians. Arribar a acords per a solucionar problemes concrets de persones concretes amb solucions concretes".

"Per això, sé que en aquestes eleccions serem decisius, perquè som necessaris per a València i perquè representem als valencians que volen ser lliures", ha indicat. "Est és el nostre projecte per a València".

Destacats