Giner (Cs) anima a votar per "una València millor i que apassione"

Guardar

WhatsApp Image 2019-05-26 at 13.13.14
WhatsApp Image 2019-05-26 at 13.13.14

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'Alcaldia de València, Fernando Giner, ha animat als ciutadans a acudir a les urnes aquest 26M "a votar en consciència, en llibertat i democràcia per una València millor i que ens apassione".

Giner, que ha exercit el seu dret a vot en el Col·legi Alemany, s'ha mostrat convençut que a la ciutat "li espera un esperançador futur". "Anime a tots els valencians i valencianes al fet que isquen de la seua casa i vengen a votar; hui és un gran dia per a la democràcia. València es juga el seu futur", ha recalcat.

Giner ha aprofitat per a reiterar la seua felicitació al València CF per la consecució de la Copa del Rei. Ha assenyalat que va estar anit a Sevilla per a seguir el partit i va poder veure "com els valencianistes animaven i cantaven l'Himne d'Espanya". "Va ser emocionant i no us dic res quan es va acabar el partit", ha exclamat.

També ha volgut felicitar el Llevant per la permanència i ha posat en valor que hi haja dos equips de la capital en la màxima categoria.

Finalment, ha lloat el treball "extraordinari" que desenvolupa la Policia Local perquè la jornada puga transcórrer sense incidents.

Destacats