Fran Ferri: “Quan els diners ja no van a la butxaca dels corruptes s’aconsegueix millorar la vida de la gent”

Guardar

Fran Ferri-1
Fran Ferri-1

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha mostrat la satisfacció de la seua formació davant el resultat de l’informe de l’Associació Estatal de Directors i Gerents en Serveis Socials que demostra que, “malgrat l’infrafinançament per part de l’estat que patim, el govern del Botànic és de les autonomies líders en augment de la inversió en serveis públics bàsics”.

Segons Ferri “les dades d’este informe confirmen que l’Acord del Botànic ha posat a les persones en el centre de les seues polítiques. Des de maig de 2015 els diners públics van per fi a allò que realment importa: a Educació, a Sanitat, a Serveis Socials i Dependència”.

“Este informe –ha afegit Ferri- deixa encara més al descobert les mentides que la dreta no para de vessar sobre la gestió del Botànic i evidencia que, a diferència de com passava amb el PP, quan els diners ja no van ni a la butxaca dels corruptes, ni a grans fastos, s’aconsegueix millorar la vida de la gent”.

“Som un referent del que hauria de ser el govern d’Espanya. I tot açò sense un finançament just, que des de Compromís no ens cansarem de reivindicar, per a poder seguir millorant la vida de les persones”, ha conclòs el portaveu parlamentari de Compromís.

Arxivat a:

Destacats