Ferri (Compromís) després de la detenció de Corbín: "És lamentable que ja no sorprenga un nou cas de corrupció del PP"

Guardar

fran-ferri-sessio-control
fran-ferri-sessio-control

El portaveu de Compromís en Les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha considerat "lamentable" el fet que "ja no sorprenga que aparega un nou cas de corrupció vinculat al PP", un partit que, segons ha considerat ha aplicat les 'mossegades' com "un modus operandi en tota l'administració".

El representant de la coalició s'ha pronunciat en aquests termes sobre l'operació de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil per suposats tripijocs en contractes del consistori en època del PP en la qual hi ha diverses persones detingudes, entre elles l'advocat José María Corbín, cunyat de l'excalcaldesa de València i exsenadora morta, Rita Barberá.

Sobre aquest tema, Ferri ha comentat que en aquesta ocasió es tracta d'un presumpte nou cas de corrupció relacionat amb l'urbanisme i amb una empresa pública -ha comentat en referència a Aumsa- "que havia de dedicar-se a construir habitatge públic, social, i que el PP va utilitzar suposadament per a portar-se mossegades, un modus operandi que el PP ha aplicat en tota l'administració".

En aquest punt, Ferri ha fet notar que, "curiosament, són el mateix Partit Popular i els seus socis en molts governs, Ciutadans, els que demanen que s'elimine la Conselleria de Transparència i l'Agència Antifrau, dos elements que lluiten contra aquests casos".

"Quan algú demana l'eliminació d'elements, no està defensant que les coses funcionen bé, sinó la corrupció, i des de Compromís defensarem aquestes institucions i que els governs autonòmics lluiten per a recuperar els diners robats", ha asseverat.

En la mateixa línia, Ferri ha mostrat la seua "sorpresa" per la campanya del candidat de Cs a la Generalitat, Toni Cantó, basada en donar "bocades" al que titlla d'estructures inútils de l'administració i ha recalcat que precisament les entitats que Ciutadans vol eliminar amb aquestes 'bocades' es dediquen a lluitar contra les 'mossegades'.

Arxivat a:

Destacats