Empresaris estenen una lona en la Castellana de Madrid per a denunciar retards en el Corredor Mediterrani

Guardar

Lona de QuieroCorredor al Passeig de la Castellana (Madrid)
Lona de QuieroCorredor al Passeig de la Castellana (Madrid)

La iniciativa '#QuieroCorredor', impulsada per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), ha desplegat una lona gegant en el famós Passeig de la Castellana de Madrid per a denunciar els retards que porta acumulats la construcció del Corredor Mediterrani.

"Els embossos en la Castellana no són res. El Corredor Mediterrani porta 25 anys embossat", apareix en la lona estesa per l'AVE, associació presidida per Vicente Boluda, president també de Boluda Corporación Marítima, empresa valenciana dedicada al transport marítim i la logística portuària.

"Es tracta d'una infraestructura clau per a la competitivitat, la generació de riquesa i la creació d'ocupació en tota Espanya", defensa Boluda de cara al pròxim Acte Empresarial pel Corredor Mediterrani i Segon Revisió mèdica Semestral de 2021.

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 10 de novembre en Ifema Madrid i reunirà més de 1.000 empresaris --Juan Roig, president de Mercadona, i José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, entre altres--, així com a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, el president de CEOE, Antonio Garamendi, o el president de Cambra d'Espanya, José Luis Bonet.

El Corredor Mediterrani és la infraestructura ferroviària que unirà les ciutats mediterrànies espanyoles amb Europa, des de la frontera francesa fins a Algesires, la qual cosa impulsarà l'economia, el turisme i l'ús dels territoris pels quals discorre i de tot el país.

Destacats