El PSPV retreu al PP estar "a l'ofensiva del Consell i no del virus" en tenir "una de les menors incidències del món"

La portaveu de Sanitat, Carmen Martínez, critica que el PPCV seguisca enquistat "en la negativitat i en la política del 'tot mal' en comptes d'alegrar-se i agrair als valencians i valencianes el gran esforç que han fet en aquests últims mesos"

Guardar

La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez
La portaveu de Sanitat del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carmen Martínez

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha criticat que, en un moment en el qual la Comunitat Valenciana "té una de les menors incidències del món", la reacció del PPCV siga "estar a l'ofensiva del Consell i no del virus". Així ho ha assenyalat després de conéixer les declaracions del portaveu popular de Sanitat en el parlament valencià, José Juan Zaplana, a qui ha recordat que "la vida se'ns en va mantenint la incidència a la baixa i ho estem aconseguint": "Som l'autonomia amb menor incidència d'Espanya gràcies al comportament exemplar de tots els valencians i valencianes i a les mesures restrictives que ens ajudaran a arribar a l'estiu en les millors condicions possibles", ha assegurat Martínez.

En aquest sentit, la dirigent socialista ha indicat que "al govern valencià no se li ocorrerà aixecar el peu de l'accelerador com han intentat fer en un altre territoris governats pel PP on s'arrisquen a una quarta ona" i ha destacat que, "amb la baixa incidència d'aquests moments" juntament amb "l'esperança de la vacunació massiva", "ja podem començar a veure la llum al final del túnel".

Per tot això, ha criticat de nou que el PPCV seguisca enquistat "en la negativitat i en la política del 'tot mal' en comptes d'alegrar-se i agrair als valencians i valencianes el gran esforç que han fet en aquests últims mesos perquè ara estiguem en una millor situació". Així mateix, ha instat a Zaplana a "abandonar la política de la manipulació i les mentides a la qual ja ens té molt acostumats" i li ha recordat que els experts i expertes que assessoren el Consell "són persones expertes en diferents àmbits i disciplines" i que totes les decisions es basen "en criteris tècnics i científics i sempre pensant en el benestar de la ciutadania".

Finalment i sobre la vacunació, Carmen Martínez ha recordat a Zaplana que "les decisions es prenen dins del Consell Interterritorial" i que la Comunitat està seguint "al peu de la lletra aquestes recomanacions". A més, la portaveu socialista de Sanitat ha apuntat que la decisió de detenir la vacunació amb AstraZeneca –també presa per aquest organisme- "va provocar una aturada en el procés d'immunització", però ha assegurat que aquesta mateixa setmana i una vegada que el fàrmac ja compta amb el vistiplau de l'Agència Espanyola i Europea del Medicament "el procés continuarà a la velocitat més gran possible". "Tenim capacitat d'administrar dosi i començar vacunació massiva, però necessitem que arriben les vacunes", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats