El PPCV reclama a Puig que incloga un representant de cada grup parlamentari en la comissió de seguiment de la planta de bateries

El portaveu d'Indústria, Felipe Carrasco, insta a Puig a recapacitar la composició de la comissió i donar cabuda a més representants a més dels del Consell

Guardar

El portaveu d'Indústria del GPP, Felipe Carrasco
El portaveu d'Indústria del GPP, Felipe Carrasco

El Grup Popular en Les Corts ha sol·licitat al Consell, a través d'una iniciativa, que incloga un representant de cada grup parlamentari en la comissió de seguiment del projecte de la gigafactoria de bateries de Sagunt.

El portaveu d'Indústria, Felipe Carrasco, ha recordat que el GPP ja va sol·licitar al president de la Generalitat, Ximo Puig, que creara una comissió de seguiment del projecte, "una idea que va rebutjar per a anunciar unes setmanes després el mateix", ha assenyalat. "El passat 4 de maig Puig va anunciar la creació d'una comissió, únicament amb representants del Govern valencià, i des del PPCV considerem just que hi haja un representant de cada grup parlamentari", ha explicat.

Així, Carrasco ha indicat que Les Corts, com a representació del poble valencià "no poden quedar excloses de la comissió de seguiment d'un projecte amb el qual la Comunitat Valenciana es juga molt".

"L'arribada de la planta de bateries ha rebut l'aplaudiment de totes les forces polítiques per l'oportunitat que suposa per a la Comunitat Valenciana i és just que una representació parlamentària forme part de l'impuls i seguiment d'un projecte que resulta vital per a l'economia i l'ocupació", ha manifestat.

"La unitat entorn d'aquest projecte és important. El Govern valencià i els grups parlamentaris han de treballar de la mà, sense fissures, en una comissió mixta amb rigor i serietat. La gigafactoria ha de ser un èxit col·lectiu i està molt per damunt de sigles polítiques. Des del GPP esperem que Puig reconsidere la formació de la comissió i incloga als representants parlamentaris", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats