El PPCV denuncia que la Comunitat té amb Puig "els tipus més alts en IRPF, Patrimoni, Successions i Transmissions"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez
El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez

El portaveu d'Economia i Hisenda del Grup Popular en Les Corts Valencianes, Rubén Ibáñez, ha denunciat que la Comunitat Valenciana és l'autonomia "amb els tipus més alts en IRPF, Patrimoni, Successions o Transmissions Patrimonials".

Sobre aquest tema, en un comunicat, ha acusat el president de la Generalitat, Ximo Puig, de "condemnar any rere any als ciutadans de la Comunitat a pagar més imposats mentre continua disparant la despesa i manté al Govern valencià més car de la història".

"Amb un deute de 53.820 milions d'euros, la segona més elevada d'Espanya, és incomprensible que Puig es mantinga en la seua obstinació de no abaixar impostos i aposte per continuar creant quiosquets i engreixant l'administració", ha criticat.

Ibáñez ha assegurat que Puig "té el Govern més car de la història de la Comunitat Valenciana" i ha criticat que "no haja complit les seues promeses de reduir Conselleries i retallar alts càrrecs i assessors".

El diputat 'popular' ha apuntat que entre 2016 i 2020 "els ciutadans de la Comunitat han pagat 468 euros més en impostos". "Si a més sumem l'efecte de la inflació ens trobem que els valencians pagaran 198 euros més en impostos. La situació és insostenible", ha indicat.

Per això, ha considerat que Ximo Puig "s'ha convertit en un autèntic risc per a la Comunitat Valenciana". "Impostos disparats, cistella de la compra inassumible, més deute i 737.000 persones que viuen en 251.000 llars en situació de pobresa extrema evidencien la ruïnosa gestió econòmica del tripartit valencià", ha postil·lat.

"El de Puig és el Consell del rècord, però tots ells són negatius: rècord en deute, en impostos i a tindre el govern més car. És un govern incompetent i malbaratador que esprem als ciutadans", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats