El PPCV convoca el XV Congrés per al 3 de juliol a València

Guardar

PPCV
PPCV

La junta directiva del PPCV ha acordat aquest dijous la celebració del XV Congrés Autonòmic, que tindrà lloc el dissabte 3 de juliol a la ciutat de València.

Aquest conclave arriba després de la renúncia de l'encara presidenta, Isabel Bonig, a presentar-se com a candidata, mentre des de la direcció nacional apunten com a relleu al president de la Diputació i del PP d'Alacant, Carlos Mazón. També s'ha presentat com a candidat l'alcalde d'Ayora, José Vicente Anaya.

Segons informa el partit, en la junta s'ha acordat la presentació de la ponència 'La Comunitat en el centre' i la composició del Comité Organitzador del Congrés (COC), que comptarà amb 13 membres i estarà presidit pel diputat nacional Luis Santamaría.

Els afiliats que desitgen participar en el procés electoral tindran 15 dies per a inscriure's. El termini de presentació de precandidatures es prolongarà fins al 14 de maig amb un mínim de suports de 90 avals.

DOS CANDIDATS

Les votacions per a triar als precandidats i als compromissaris es desenvoluparan en les seus locals en un dia per determinar. Els dos precandidats amb major nombre de vots seran proclamats candidats a la presidència autonòmica. Si algun obtinguera més del 50% o una diferència de 15 punts, serà proclamat únic candidat.

El nombre de compromissaris del congrés serà de 998. Tota la informació sobre els temps i terminis del Congrés, estarà a disposició en la seu i en la web del PPCV.

En concret, el COC està format per Luis Santamaría (president), Adrián Ballester (vicepresident), Andrés Martínez (secretari) i, com a vocals, Juan Carlos Caballero, Vicente Ibor, Amparo Folgado, Sota Ibáñez, Óscar Clavell, Mª Ángeles Pallarés, Juan de Dios Navarro, Magdalena Martínez, Silvia Fernández García, Ernesto Fernández Pardo.

Arxivat a:

Destacats