El PP incorpora a Javier Zamora com a diputat a l'espera de nomenar un nou síndic

Guardar

partido popular pp cv
partido popular pp cv

El grup 'popular' en Les Corts es manté a l'espera de triar al nou síndic que rellevarà a la fins ara portaveu, Isabel Bonig, després de la seua renúncia a seguir com a presidenta per no comptar amb la confiança de 'Gènova'. Sí que és clar que Javier Zamora serà el diputat que la substituirà per València.

Així ho ha anunciat la portaveu adjunta, Eva Ortiz, aquest dimarts abans de la junta de síndics. Precisament ella serà qui realitzarà la pregunta al 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, en la sessió de control del pròxim dijous 20.

"El grup continua treballant amb absoluta tranquil·litat i normalitat", ha recalcat la també 'número dos' del PPCV als periodistes, un dia després que Bonig formalitzara la seua renúncia a seguir com a diputada.

Ortiz ha garantit que quan el grup es reunisca per a decidir al nou portaveu s'anunciarà "amb absoluta normalitat", recordant que abans de cada ple sempre hi ha una reunió entre els 19 diputats.

També ha avançat que la incorporació de Zamora com a diputat s'ha comunicat als lletrats del parlament per a iniciar la tramitació. Actualment, aquest jove lletrat treballa en la Diputació de València i va ser assessor de la mateixa Bonig durant la passada legislatura.

Mentrestant, l'encara presidenta dels 'populars' valencians mantindrà aquest lloc fins al XV Congrés del PPCV del 3 de juliol, al qual ja s'han postulat com a precandidats el president de la Diputació i del PP d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde d'Ayora, José Vicente Anaya. La campanya arranca el 15 de maig.

Arxivat a:

Destacats