El PP denuncia l'ús de fons públics per Ribó per a atacar a la Policia i al PP

El Govern de Ribó i PSOE munten una exposició sobre la primavera valenciana de la qual culpen al president de la Generalitat del PP i al Cos Nacional de Policia

Guardar

La viceportaveu del Grup Municipal Popular María José Ferrer San Segundo
La viceportaveu del Grup Municipal Popular María José Ferrer San Segundo

El PP ha denunciat que el Govern de Ribó i PSOE s'han gastat més de 8.000 euros en una exposició de l'apologia en el que van anomenar "la primavera valenciana" on es critica al que va ser president de la Generalitat del PP, Alberto Fabra i al treball del Cos Nacional de Policia.

L'exposició ha costat als valencians més de 8.000 euros, i entre les despeses de la regidoria de Cultura en mans de Compromís està la contractació del portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Torrent per a posar música a l'acte inaugural de l'exposició, amb un cost de 660 euros.

En els panells de l'exposició es recullen crítiques al PP i a la Policia Nacional, recollint que "les retallades anunciades pel cap del Consell de la Generalitat, Alberto Fabra, van multiplicar les protestes".

La portaveu adjunta del PP, María José Ferrer San Segundo, ha assenyalat que no és la primera vegada que Compromís utilitza diners públics amb finalitats partidistes perquè ja es va gastar Compromís més 15.000 euros per a col·locar en la plaça de l'Ajuntament d'un monòlit sobre el 15-M, moviment des d'on va sorgir Podemos.

Ferrer San Segundo lamenta "l'ús sectari de diners públics del govern de Ribó i PSOE per a usos totalment partidistes com és el cas de l'exposició que fa apologia del que van anomenar la primavera valenciana".

La portaveu adjunta ha conclòs dient: "Senyor Ribó, Compromís i PSOE, ja està bé. Menys propaganda política, menys despesa supèrflua i més eficàcia a resoldre els autèntics problemes que preocupen els veïns de València".

Arxivat a:

Destacats