El PP demana la compareixença de la Ministra de Transports per a explicar el canvi a Chamartín de l'AVE

Guardar

Tren AVE
Tren AVE

Els Grups Populars del PP en el Congrés i el del Senat han sol·licitat la compareixença de la Ministra de Transports, Habitatge i Agenda Urbana perquè explique els motius que han portat al canvi de l'estació d'Atocha a la de Chamartín com a estació terme per als AVE que connecten la Comunitat Valenciana amb Madrid.

En aquest sentit, els diputats GPP, Macarena Montesinos, César Sánchez i Agustín Almodóvar, han sol·licitat al Govern de Sánchez una sèrie de documentació per a analitzar les causes que han motivat aquest canvi i que porten enormes perjudicis per a la Comunitat Valenciana.

"Volem conéixer de primera mà els informe justificatius i altres documents que han portat al govern a prendre aquesta decisió i que suposa un nou càstig als interessos de la Comunitat Valenciana, perquè augmenta el temps d'arribada i els costos per als usuaris en estar allunyats del centre de Madrid", ha assegurat Montesinos.

Per part seua, la secretària del GPP al Senat, Salomé Pradas ha afirmat que "també hem sol·licitat la compareixença de la presidenta d'ADIF perquè no permetrem que Sánchez ens continue menystenint perquè la Comunitat Valenciana és important per al conjunt d'Espanya".

Pradas ha insistit que "aquesta situació comença a ser preocupant i des del PP continuarem defensant els interessos d'aquesta terra".

En aquest sentit, la diputada del GPP, Macarena Montesinos ha explicat que "volem conéixer si hi ha algun estudi realitzat per part del Govern de Sánchez que determine l'enorme perjudici que aquesta decisió ocasiona als usuaris de l'AVE".

La diputada popular ha criticat durament la falta d'interés del Govern de Sánchez per la Comunitat Valenciana, que novament, torna a ser perjudicada en les seues decisions, com ocorre amb el finançament, la rodalia o l'aigua que necessitem.

Finalment, Macarena Montesinos ha preguntat al govern d'Espanya "les raons per les quals es va paralitzar la inversió de 423 milions d'euros que va ser anunciada al març per a ampliar i millorar les condicions de gestió i explotació de l'estació d'Atocha".

Arxivat a:

Destacats