El PP demana al PSOE que siga "valent i coherent" per a recolzar als venedors del Mercat Central

Ballester afirma que ni Grezzi ni els socialistes empatitzen amb els venedors del Mercat Central en rebutjar la moció del ple

Guardar

Mercat Central de València
Mercat Central de València

El regidor del Grup Popular, Santiago Ballester, ha qualificat al PSOE de partit bipolar perquè ni és valent ni coherent. En el ple de novembre va tindre l'oportunitat de fer costat als venedors del Mercat Central, però no van donar suport a la moció del PP que recollia les seues reivindicacions i van votar en contra del que demanaven.

"Si el Govern de Ribó i PSOE segueix en la seua obstinació de no respondre a les peticions del Mercat Central, des del PP portarem de nou la moció a la comissió municipal i el PSOE tindrà una nova oportunitat de decidir si aquesta amb els venedors o amb Grezzi, de moment està amb Grezzi. Un govern ha de donar resposta al que demanen els seus veïns i no plegar-se a interessos partidistes com fa el PSOE", va explicar el regidor Santiago Ballester.

"Ara el PSOE no pot demanar empatia a Grezzi quan ells van ser incapaces de donar suport a una proposta en el ple de suport al Mercat Central i es van plegar a la postura de Compromís tant en les actuacions que afecten els venedors del Mercat com als 7.000 fallers i els comerciants de Ciutat Vella", va explicar Ballester.

La moció del PP, rebutjada per Compromís i PSOE en el ple, recollia la petició del Mercat Central "mantindre el compromís de no posar en funcionament les cambres dels carrers María Cristina i Vella de la Palla fins a la fi de les obres, o, almenys, fins que es puga circular per la plaça Ciutat de Bruges, perquè els vehicles autoritzats puguen seguir en línia recta cap al carrer Carda i els no autoritzats puguen girar per la rotonda que permetrà el canvi de sentit en la plaça Ciutat de Bruges cap a la plaça de Sant Agustí".

Una altra de les reivindicacions del Mercat Central també es recollia en la moció i es demana "deixar sense efecte el canvi de sentit del Carrer Carabasses fins que no estiga obert l'accés per la Plaça Ciutat de Bruges, ja que és l'única manera d'accedir als solars quan els venedors trauen el seu vehicle del soterrani del Mercat Central (habilitat per a càrrega i descàrrega només fins a les 11.00 h)".

Sobre el Mercat Central la moció demanava que el Govern municipal "reconega i facilite el treball i esforç que realitzen cada dia els prop de 80 venedors que s'autoproveeixen, carregant i descarregant personalment, sinó també amb els 500 proveïdors que subministren gènere a la totalitat de llocs de venda del Mercat Central".

 

 

Destacats