Educació distribuïx més d'11 milions d'euros entre 386 escoles d'ensenyament no formal de música de la Comunitat Valenciana

Guardar

La salud mental infantil empeora a la espera de la implantación del plan de prevención valenciano
La salud mental infantil empeora a la espera de la implantación del plan de prevención valenciano

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació repartirà un total d'11.300.000 euros entre 386 escoles que impartixen ensenyament no formal de música en la Comunitat Valenciana i depenen tant de corporacions municipals com d'entitats privades.

La Direcció General de Centres Docents ha publicat este dimecres en el DOGV la resolució que dona a conéixer el nom de les escoles de música beneficiàries d'esta subvenció.

Es tracta de 15 escoles dependents de corporacions municipals, de les quals 9 són de la província d'Alacant, 4 de la de Castelló i 2 de la de València, i 371 d'entitats privades, de les quals, 91 són de la província d'Alacant, 47 de la província de Castelló i 233 de la província de València.

Les entitats sol·licitants que han obtingut subvenció tenen de termini fins al pròxim 17 de juliol per a justificar les despeses derivades de l'activitat docent i funcionament vinculats a l'ensenyament musical.

Este procediment de justificació s'ha de realitzar de manera exclusivament telemàtica, a través de la plataforma de tramitació de la Generalitat.

Destacats