Diana Morant: "El nostre destí és conquistar la Generalitat Valenciana en 2027 i per a això tenim un equip ple de talent que retornarà l'esperança a la societat valenciana"

El president del Govern, Pedro Sánchez, assenyala que "hem demostrat que si ens mobilitzem podem frenar a la ultradreta i a la dreta com vam fer el 23J, i ho farem en 2027 a la Comunitat Valenciana i a Espanya"

Guardar

Diana Morant i Pedro Sánchez en la clausura del congré del PSPV-PSOE
Diana Morant i Pedro Sánchez en la clausura del congré del PSPV-PSOE

La secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha afirmat hui que "la nostra destinació és conquistar la Generalitat Valenciana en 2027 i per a això tenim un equip ple de talent que retornarà l'esperança a la societat valenciana". Així s'ha manifestat aquest diumenge Diana Morant durant la clausura del Congrés de Benicàssim en la qual també ha participat el president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i s'ha proclamat a la nova Comissió Executiva Nacional (CEN) del PSPV-PSOE amb un 80,20 % de vots a favor.

En aquest sentit, la líder socialista ha defensat que "les i els socialistes som més necessaris que mai" i assegura que "estem ací per a defensar la vertadera llibertat, la nostra llengua materna i el dret a ser iguals": "Estem preparats, units i junts conformarem l'alternativa que necessita la societat perquè la majoria social torne a la Generalitat Valenciana, no us defraudarem". A més, ha afirmat que "ser vostra secretària general és molt més que una responsabilitat, és un orgull" i ha subratllat que "la història de la meua vida i de la meua família haguera sigut molt diferent si no existira el Partit Socialista".

Així mateix, Diana Morant ha remarcat que "el PSPV-PSOE serà el dic de contenció de la dreta i la ultradreta que mai hauria d'haver entrat en les institucions" i ha lamentat que "cada dia queda més clar no existeix cap diferència entre el Partit Popular i VOX". "El pacte del tovalló signat amb un condemnat per violència de gènere s'ha convertit en una contrareforma amb la qual posen en valor la dictadura franquista disfressada de Llei de Concòrdia, eliminen el valencià de les escoles, suprimeixen els control de la corrupció i assalten la televisió pública valenciana", ha explicat i ha enlletgit que "la dreta i la ultradreta aprofiten totes les eines democràtiques per a bloquejar tots els avanços que impulsem els socialistes".

Finalment, la secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha agraït a Ximo Puig "haver millorat en tots els sentits la vida dels valencians i valencianes": "Gràcies per lliurar-nos un llegat que per molt que el PP-VOX vulguen mai podran esborrar".

Per la seua banda, el president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assenyalat que "els socialistes hem demostrat que si ens mobilitzem podem frenar a la ultradreta i a la dreta" i ha apuntat que "ja ho vam fer el 23J i ho farem en 2027 a la Comunitat Valenciana i a Espanya": "Totes les forces progressistes d'Europa miren a Espanya amb orgull".

En aquesta mateixa línia, Sánchez ha acusat al Partit Popular "d'intentar desmobilitzar als ciutadans perquè no creen en la política" però, ha subratllat, "mentre ells embarren nosaltres governem". "L'oposició porta 6 anys amenaçant amb l'apocalipsi però Espanya creix 5 vegades més que la zona euro i a les portes de la Setmana Santa, les previsions hoteleres estan en el 85 %".

Finalment, Pedro Sánchez ha posat en valor el treball de Ximo Puig qui "haestablit les bases per a tindre una Comunitat Valenciana sostenible, exemplar i més justa" i ha traslladat a Diana Morant "una dona feminista que, estic convençut, en 2027 serà la primera presidenta de la Generalitat Valenciana".

Destacats