Cristina Mora, nova alcaldessa de Quart de Poblet

Guardar

Cristina Mora, nova alcaldessa de Quart de Poblet
Cristina Mora, nova alcaldessa de Quart de Poblet

Cristina Mora és la nova alcaldessa de Quart de Poblet. La fins ara regidora de Cultura durant tres legislatures ha recollit la vara de comandament de la seua "companya i amiga" Carmen Martínez, qui ha estat al capdavant de l'Ajuntament 24 anys.

La socialista Cristina Mora ha promés el càrrec combinant el castellà i el valencià i ha assenyalat que assumeix el càrrec amb "molta humilitat i energia.

Disposada a treballar per tots i cadascun dels veïns i veïnes que formen aquest meravellós poble, independentment del seu origen social, la seua raça, edat i ideologia".

En una corporació en la qual per primera vegada hi ha representació de VOX, l'alcaldessa ha ressaltat que podrà "compartir o no algunes opinions però respectarà la legitimitat de qualsevol de les forces polítiques amb representació institucional sempre que no es qüestionen els principis democràtics sobre els quals s'han construït la nostra democràcia: igualtat, justícia social, diversitat i solidaritat".

Durant el ple d'investidura Cristina Mora, qui ha rebut 13 vots a favor de la seua investidura, ha afegit que "sota el meu mandat, no permetré ni un pas arrere en drets socials. Ni un pas arrere en igualtat. Ni un pas arrere en justícia social. A Quart de Poblet no consentirem que cap menor es quede sense beca de menjador ni d'estudis, i garantirem que l'ascensor social continue funcionant i els nostres joves puguen arribar a ser el que vulguen. Perseguirem amb intensitat erradicar aqueixa xacra que és la violència de gènere, aqueixa que s'exerceix només contra les dones pel mer fet de ser-ho".

En un ple amb molts moments emotius i sense sorpreses, la nova alcaldessa de Quart de Poblet ha recordat algunes frases d'un poema d'Eduardo Galeano: "Aquest serà un govern que treballe per les seues gents, encara que eixes gents siguen, a ulls d'alguns, els ningú, els sense nom, els que no tenen cara, els que no apareixen en la història. Perquè a Quart de Poblet tots i totes som algú".

Arxivat a:

Destacats