Compromís destaca el treball de Montón i la seua dignitat en dimitir i demana a Casado que seguisca el seu camí

Guardar

fran_debate
fran_debate

El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha destacat el treball de la ja exministra de Sanitat Carmen Montón tant en el Govern com en la Generalitat i ha subratllat la seua "dignitat" en dimitir per la polèmica sobre el seu màster, al mateix temps que ha demanat al president del PP, Pablo Casado, "responsabilitat, com a Montón, i que dimitisca també per l'honorabilitat de les institucions i de la política".

Així s'ha pronunciat Ferri en declaracions als mitjans en ser preguntat per la seua valoració de la dimissió de Montón després de conéixer-se les presumptes irregularitats en el màster que va cursar en la Universitat Rei Juan Carlos.

El responsable de Compromís ha destacat les polítiques impulsades per Montón com a consellera de Sanitat i després com a ministra, entre les quals ha citat la reversió de la sanitat privatitzada o les ajudes al copagament.

"Ha tingut la dignitat de dimitir abans de res el que ha passat, açò no ho fa tothom. Per exemple, encara estem esperant que el senyor Casat done les explicacions que ha de donar i assumisca les responsabilitats", ha apuntat.

Tot açò demostra, ha agregat Ferri, que "no totes les persones són iguals, no tots els grups són iguals i el PP en aquest cas manté un silenci estrepitós que demostra que no aplica la mateixa vara de mesurar per a tothom".

Arxivat a:

Destacats