Colomer destaca la importància del treball en equip per a impulsar la planificació turística dels destins

El secretari autonòmic de Turisme ha participat a través de videoconferència en la inauguració de la Fira Universitària de Turisme de la Universitat d'Alacant

Guardar

Francesc Colomer durant la videoconferència
Francesc Colomer durant la videoconferència

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat a través de videoconferència en la inauguració de la Fira Universitària de Turisme de la Universitat d'Alacant (Futur VI).

Futur VI porta per lema 'La Costa Blanca des dels cinc sentits' en aquesta edició i es divideix en 5 seccions, cadascuna d'elles dedicada a un sentit, des de les quals es pretén mostrar la Costa Blanca atenent criteris de sostenibilitat, accessibilitat i objectius plantejats en l'Agenda 2030.

Francesc Colomer ha destacat "la importància del treball en equip per a impulsar la planificació turística de les ciutats i destins" i ha incidit en què "l'ecosistema turístic sol pot ser una victòria d'equip, per això la meua primera recomanació és vetlar per l'interés general que es diu territori turístic".

A més, ha recalcat que "la ciutat turística ha de ser sostenible i intel·ligent, però, sobretot, planificada perquè la felicitat desembarque en la vida dels altres" i ha afegit que "el codi ètic i l'hospitalitat han de ser eixos deuen transpirar una ciutat turística".

Finalment, ha felicitat els alumnes de la Universitat d'Alacant i ha assenyalat que "aquest espai universitari, on es comparteixen els valors del turisme, és fonamental en un sector que necessita constantment cultivar i premiar el talent".

Destacats