Ciutadans triarà al candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana en un procés de primàries que s'iniciarà a l'octubre

Borja González, María Muñoz i Teresa Ortiz es reuneixen amb els afiliats i els conviden a "expressar i traslladar les seues iniciatives" i garanteixen que "totes les idees seran escoltades"

Guardar

La coordinadora autonòmica de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, María Muñoz
La coordinadora autonòmica de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, María Muñoz

La coordinadora de Ciutadans (Cs) a la Comunitat Valenciana, María Muñoz, el secretari d'Organització del partit liberal, Borja González, i la seua homòloga a escala autonòmica, Teresa Ortiz, han participat en una trobada amb afiliats de les províncies d'Alacant, Castelló i València en una cita oberta a la participació, a la transparència i a l'escolta de propostes de la militància.

Reunits en la seu de la formació en la capital valenciana, González ha explicat que el partit "té molt treball per davant". "És imprescindible que el nostre programa i valors tornen a il·lusionar a tots els nostres militants i votants que van posar la confiança en la marca taronja i tenim l'objectiu de tornar a aconseguir-ho", ha afegit. Per a això, ha assegurat que "tot l'equip està treballant en una mateixa adreça" i ha anunciat que durant les pròximes setmanes d'estiu es designaran als candidats a les alcaldies en diferents municipis de la Comunitat Valenciana, així com el candidat o candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, que serà triat a través d'un procés de primàries que s'iniciarà el mes d'octubre. "En aquest partit, sempre que la militància decideix, mai s'equivoca", ha subratllat.

El secretari d'Organització dels liberals també ha valorat aquest tipus de trobades participatives que "permetran que les agrupacions valencianes isquen més fortes i compromeses amb el projecte".

Muñoz, per la seua banda, ha assegurat que els afiliats de la Comunitat "destaquen per l'enorme talent i professionalitat que sempre han posat a la disposició del partit" i que, per això, "tindran un paper clau en el procés de refundació en el qual està immers Cs". "Comptem amb agrupacions compromeses i totes tenen dret a expressar les seues iniciatives i traslladar-les als diferents equips de treball", ha declarat.

A més, Ortiz ha reiterat la "necessitat d'una participació de l'afiliació d'una manera oberta" i ha manifestat la seua "confiança en l'intens treball que cadascun dels simpatitzants i afiliats que, des de les províncies de Castelló, Alacant i València realitzen per a acostar als valencians un projecte de centre necessari com és Ciutadans".

Arxivat a:

Destacats