Catalá: "Veure de nou el trasllat de la Verge i el fervor dels valencians ha sigut emocionant"

Guardar

El PPCV als actes de la Verge dels Desemparats
El PPCV als actes de la Verge dels Desemparats

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, s'ha mostrat hui "molt emocionada" després d'assistir a la Missa d'Infants i al trasllat de la Verge.

"Hui és un dia gran, molt especial per a tots els valencians. Tornem a viure al dia de la Verge com sempre l'hem viscut, en una Descoberta, en una Missa d'Infants i en un trasllat impressionant. Veure de nou el fervor dels valencians omplint els carrers ha sigut emocionant. La ciutat està preciosa", ha afirmat Catalá.

La portaveu del PP ha lamentat que el govern de Compromís i el PSOE hagen fallat, de nou, en les nostres tradicions. "Han substituït el tapís floral, que des de 1904 llueix en un dia com hui en la Plaça la Verge, per una lona i s'han oblidat dels pètals de flors per a llançar a la Geperudeta en el trasllat"

"La veritat és que en un dia com hui trobem a faltar, de nou, que l'alcalde estiga al costat dels valencians, al costat de les tradicions i al costat de la nostra patrona i alcaldessa perpètua. Hi ha temps per a tot i és una fallada molt gran no estar aquest matí honrant a la Mare de Deú. És una falta de respecte a les tradicions i al sentiment del poble valencià. L'alcalde de València hui, aquest matí, hauria d'estar al costat de la nostra Patrona.".

La portaveu María José Catalá i els regidors del PP han assistit aquest matí al costat del president del PP, Carlos Mazón, i diputats de Les Corts als diferents actes organitzats amb motiu del Dia de la Verge.

Destacats