Catalá es compromet a construir la Terminal Nord del Port si arriba a l'alcaldia de València

La candidata popular a l'Ajuntament de València considera que aquest nou recinte portuari podria donar ocupació a unes 5500 persones

Guardar

La candidata popular a l'alcaldia de València es reuneix amb l'Associació de Directius i Empresaris Logístics del Port De València (Propeller)
La candidata popular a l'alcaldia de València es reuneix amb l'Associació de Directius i Empresaris Logístics del Port De València (Propeller)

María José Catalá, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de València en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig ha anunciat el seu compromís per a posar en marxa la construcció de la Terminal Nord del Port de València si arriba a l'alcaldia.

Així ho ha comunicat Catalá durant la reunió amb l'Associació de Directius i Empresaris Logístics del Port de València (Propeller). Una trobada al que també ha assistit Juan Bravo, Sotssecretari Nacional d'Economia del Partit Popular i en el qual s'ha analitzat la situació de bloqueig, tal com confirmen des de la formació, en la qual s'encuetra el projecte d'ampliació nord del Port de la ciutat.

Els dirigents populars han ressaltat la "preocupació" de l'associació d'empresaris a causa de "les pèrdues d'operadors a causa de la saturació del Port", assenyalen des del PP. Precisament, tal com confirma la formació política, en l'últim trimestre el recinte portuari "ha perdut un 20 % de tràfic per problemes de congestió i falta d'espai".

Reunión entre María José Catalá, Juan Bravo y la Asociación de Directivos y Empresarios Logísticos del Puerto de València
Reunió entre María José Catalá, Juan Bravo i l'Associació de Directius i Empresaris Logístics del Port de València

Per aquest motiu, Catalá ha mostrat el seu compromís per a iniciar les obres de la nova terminal nord del port perquè aquest projecte "generarà 5500 llocs de treball i quan estiga operant a ple rendiment donarà treball a 44.000 persones", argumenta la dirigent popular.

"La posada enmarxa  d'aquesta terminal és necessària perquè el Port de València no perda el lideratge en favor d'uns altres d'altres recintes com el de Barcelona. Cal abandonar la ideologia i el fals ecologisme, i recolzar aquesta infraestructura", ha afirmat la candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València.

Arxivat a:

Destacats