Catalá oficialitza els nous regidors de València i les seues àrees de gestió

L'alcaldessa de València divideix l'Ajuntament en set grans àrees i delega la firma dels serveis per a activar la gestió

Guardar

Maria José Catalá, alcaldessa de València
Maria José Catalá, alcaldessa de València

El nou Ajuntament de València ja està en marxa. L'alcaldessa, María José Catalá, ha oficialitzat els nous regidors i regidores del Consistori i les seues àrees de gestió amb un primer decret que delega la firma i competències per a activar la gestió i posar en marxa des d'aquest mateix dilluns els compromisos electorals i els tràmits diaris.

Amb això es pretén donar un impuls immediat a la gestió i anar prenent coneixement de l'estat actual de les necessitats dels diferents serveis gestors per a no demorar cap acció en tant s'estructura el govern.

Així, la primera edil ha nomenat a María José Ferrer San Segundo com primera tinenta d'alcalde, mentre que el segon i tercer lloc l'ocuparà Julia Climent i Juan Giner, respectivament. Juan Carlos Caballero serà el portaveu.

Set grans àrees

En el decret signat per Catalá es recull la delegació de la firma en els seus regidors i regidores i es procedeix a estructurar les àrees i delegacions "de la manera més adequada per a atendre les necessitats municipals i impulsar les polítiques del govern municipal". Per a això, s'afirma, "resulta imprescindible evitar qualsevol mínima dilació o paràlisi dels procediments administratius pel que és procedent atribuir a cada servei municipal un regidor responsable de la signatura dels assumptes que per raó de les matèries i activitats de la seua competència a cadascun concerneix".

Cadascun dels blocs de gestió tindrà un regidor de manera provisional la delegació de signatura de serveis, però no estarà només perquè tindrà el suport d'un altre dels regidors formant un grup de treball fins que de manera definitiva l'alcaldessa repartisca les delegacions.

Nous regidors i regidores de l'Ajuntament de València

  • Hisenda i Participació: María José Ferrer San Segundo
  • Recursos Humans i Tècnics: Julia Climent Monzó
  • Urbanismo i Habitatge: Juan Giner Corell
  • Medi Ambient: Juan Carlos Caballero Montañés. Ací s'inclouen també tots els serveis que li corresponen al Portaveu, i en aquest bloc els serveis estaran coordinats al costat de Carlos Mundina.
  • Economia i Grans Projectes: Paula Llobet Vilarrasa. En aquest bloc els serveis estaran coordinats al costat de José Marí Olano.
  • Benestar Social i Cultura: Santiago Ballester Casabuena. En aquest bloc els serveis estaran coordinats al costat de José Luis Moreno Maicas, Marta Torrado i Rocío Gil.
  • Mobilitat i Seguretat Ciutadana: Jesús Carbonell Aguilar. En aquest bloc els serveis estaran coordinats al costat de Carlos Mundina.
Destacats