Catalá demana a Ribó que "deixe de mirar cap a un altre costat" i es pose a "treballar d'una vegada" per a frenar el botelló

Els populars reben les queixes de veïns de la plaça Hondures i de Benimaclet: "Estan farts que les seues places s'hagen convertit en macrobotellons"

Guardar

Pintades denunciant el dret a descans dels veïns d'Hondures i Benimaclet
Pintades denunciant el dret a descans dels veïns d'Hondures i Benimaclet

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha exigit de nou a Ribó que "deixe de mirar cap a un altre costat" i es pose a "treballar d'una vegada" per a frenar el botelló que s'estén pels barris de la ciutat.

Catalá ha assenyalat que són molts els veïns de Plaza Hondures, Montolivet, Marxalenes i Benimaclet que ens estan traslladant la seua situació límit perquè no poden aguantar un altre cap de setmana sense poder descansar per culpa dels botellons. Prova d'això són les pintades amb les quals ha començat el dia una casa de Benimaclet on els veïns criden un SOS.

"Estan farts que les seues places s'hagen convertit en macrobotellons" ha denunciat Catalá qui ha demanat "una solució ja" i ha recordat que el PP porta mes rere més mocions a l'Ajuntament per a exigir solucions al botelló com la creació d'una unitat específica, i Ribó i el PSPV les han tombades una rere una altra sense oferir alternatives.

Catalá ha afirmat que "lamentablement Compromís i PSPV estan centrats en les seues batalletes en xarxes socials i no estan preocupats per solucionar els vertaders problemes de la gent. Des del PP demanem que deixen de fer el ridícul i en lloc d'anar a la gresca amb tuits, se centren a gestionar i ser capaços de posar a més policies al carrer per a garantir el descans dels veïns".

Destacats