Catalá afirma que el Nou Mestalla "és un projecte que transcendeix mandats" i "demana que es compte amb tots els partits polítics"

Catalá reitera que les paraules i actitud de Murthy no van estar a l'altura de l'escut: "Ho vam dir en el primer moment i ho reiterem"

Guardar

María José Catalá, Secretària General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, durant la seua intervenció en el Ajuntament de València
María José Catalá, Secretària General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, durant la seua intervenció en el Ajuntament de València

La portaveu del Partit Popular en l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat hui a l'Ajuntament de València que "compte amb tots els partits polítics en les reunions que mantinga amb el València CF perquè el Nou Mestalla és un projecte que transcendeix a partits i mandats. Els demane que compten amb tots perquè estem parlant d'un projecte de ciutat en majúscules".

Catalá s'ha pronunciat així durant el debat de la moció en el ple de l'Ajuntament on ha enlletgit que "Compromís i PSPV arriben ací amb dues mocions diferents. Se suposen que són un govern i han de tindre una postura comuna si volem avançar. Al fet quesí el primer és que vostés es posen d'acord".

La portaveu del PP ha demanat "sensatesa i fermesa" per part de tots perquè el València CF complisca amb el club i amb la ciutat i demana "no usar al club per a guanyar un grapat de vots" i ha recordat que fa unes setmanes es va mostrar partidària de reunir-se amb el València CF per a buscar una solució i "molts dels quals estan asseguts en la bancada del govern em van menysprear i ara haurien de rectificar després de la reunió de Puig i Espanya amb Meriton. Reitere el que vaig dir des del primer moment: Murthy no va estar a l'altura de l'escut".

"Com li agradava dir a Di Stéfano, l'entrenador valencianista amb més partits en Primera Divisió: "Cap jugador és tan bé com tots junts" i que millor que aquest tarannà perquè aquest punt de hui es convertisca en notícia perquè per una vegada no hi ha hagut una competició per ser més valencianista, per estimar més els colors i l'escut" ha afirmat la portaveu del PP.

"Deixem hui de costat les ganes de molts de guanyar un grapat de vots jugant amb el sentiment d'una afició que sempre ha demostrat que sempre està del mateix costat, el del VCF. Això és el que hem de fer tots els polítics valencians, tots els que estimem al nostre escut, tots per als quals el València CF és un sentiment. Aquest no és el moment de realitzar les declaracions més estridents, de fer el tuit més ràpid o a veure qui més titulars es vulga portar, és hora de treballar pel nostre equip i la nostra ciutat."

Arxivat a:

Destacats