Cantó: "La creació de nous observatoris sol s'explica perquè el tripartit continue afavorint als seus"

Guardar

canto
canto

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha qualificat aquest dilluns de "pèrdua de temps" el seminari celebrat pel Consell a Montanejos (Castelló), ha criticat que "no s'hagen plantejat solucions als problemes dels valencians" i ha sostingut que la creació de nous observatoris "sol s'explica perquè el tripartit continue endollant als seus".

Segons ha apuntat Cantó en un comunicat, "la creació de nous observatoris públics generarà nombroses duplicitats i despeses que només s'expliquen perquè el tripartit continue endollant als seus". Al seu judici, "és un contrasentit que el Consell anuncie, entre altres, un 'Observatori Valencià del Treball Decent' quan ja existeix, per exemple, Inspecció de Treball".

"De què serveix un organisme d'aquest tipus quan el tripartit espanta inversions milionàries o impedeix la lliure circulació de treballadors pel requisit lingüístic?", s'ha preguntat, i ha qualificat de "vergonya" l'anunci de plans d'emergència d'habitatge, atés que l'anterior Botànic "només va executar un 27 per cent del pressupost en aquesta àrea en quatre anys de legislatura i ara sabem que més de mil habitatges públics estan ocupades il·legalment i sense procés de regulació algun".

Per a Cantó, "és una aixecada de camisa a tots els valencians, a més d'una pèrdua de temps, anunciar noves agències però no parlar de llistes d'espera en Sanitat ni dels milers de xiquets que en poc més d'un mes començaran un nou curs escolar en barracons", ha manifestat el portaveu.

"La Comunitat Valenciana el que necessita és menys agenda i més propostes efectives que donen solució als problemes reals dels ciutadans", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats