Cantó (Cs) desconfia del compromís de Sánchez per a canviar el finançament

Guardar

canto
canto

El líder de Ciutadans (Cs) Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha mostrat aquest dimarts la seua desconfiança amb el compromís del Govern en funcions del socialista Pedro Sánchez a reformar el sistema de finançament autonòmic en el primer any de legislatura.

"De Sánchez només escoltem promeses i promeses que després no complirà", ha criticat en resposta al compromís que va manifestar aquest dilluns el ministre de Foment i 'número tres' del PSOE, José Luis Ábalos, després de la reunió de Sánchez a València amb representants de Compromís en la ronda de contactes després de la investidura fallida.

Davant aquest escenari, Cantó ha subratllat a través d'un comunicat que el partit d'Albert Rivera "serà l'oposició a Pedro Sánchez, perquè és un desastre per a la Comunitat Valenciana i per a Espanya".

Ha recordat que el president en funcions ja ha tingut "moltes oportunitats per a canviar el model de finançament autonòmic, però no ha fet res i ara es compromet no a reformar-ho, sinó a abordar el tema en el primer any de legislatura", alguna cosa que veu "insuficient".

El representant 'taronja', també portaveu en Les Corts, ha expressat així la seua "desconfiança amb què aquesta vegada complisca les seues promeses" i s'ha preguntat "per què Sánchez no va fer cap referència a aquesta qüestió durant el seu discurs d'investidura".

Arxivat a:

Destacats