Bonig: "El PPCV continuarà pensant en el millor per als valencians i donant la mà per a fer front a la pandèmia"

La presidenta del PPCV critica que Puig "es limite a fer anuncis. El poble valencià no pot viure d'anuncis, necessita realitats"

Guardar

isabel Bonig EP
isabel Bonig EP

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha afirmat que el PPCV "continuarà pensant en el millor per als valencians i donant la mà per a fer front a la pandèmia".

Bonig ha valorat el missatge de cap d'any del president de la Generalitat, Ximo Puig. "Ha estat un any en què ens ha marcat la Covid i coincidisc amb el president que el millor d'enguany ha estat la maduresa de la societat valenciana", ha assenyalat. Així, la presidenta del PPCV ha agraït "a tots els valencians que han seguit les recomanacions davant la pandèmia, a tot el personal sanitari, a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que han treballat i vetllat pel benestar de tots i al personal de serveis essencials". Bonig ha fet una crida a la prudència en l'entrada de l'any i ha enviat un missatge d'ànim als familiars de víctimes de la Covid i als qui estan barallant per deixar enrere la malaltia.

"El que no puc compartir són els anuncis que sempre fa Puig, perquè el poble valencià no pot viure d'anuncis, necessita realitats", ha indicat. Sobre aquest tema, la presidenta del PPCV ha assenyalat que el cap del Consell anuncia una inversió europea "que depén de si s'aprova a Europa, i si no arriba aquests diners aquesta inversió quedarà en l'aire".

"Hui li torne a dir a tots els valencians que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana està al seu costat, que és responsable i que torna a donar la mà. El president parla de pactes, oportunitats i consensos, però rebutja tot el que proposa el PPCV. No importa, nosaltres continuarem pensant en el millor per als valencians i continuarem donant la mà", ha recalcat Bonig.

La dirigent popular ha indicat que des del PPCV volen "una educació en llibertat, destinar els diners de quiosquets i assessors a reactivar l'economia, resoldre el problema dels MIR, reforçar l'Atenció Primària i fer un pla urgent de coordinació amb els 24 departaments de salut que compte amb la sanitat pública i també la privada, perquè tot els recursos han d'anar destinats a fer front a la pandèmia".

Finalment, Bonig ha llançat un missatge davant l'inici de 2021, desitjant el millor als valencians i que siga un any "de vida i esperança".

Arxivat a:

Destacats