Bonig assegura que el PPCV arriba al Debat de Política General amb un projecte per a "traure a la Comunitat de la crisi"

Guardar

bonig
bonig

La portaveu de grup parlamentari popular en Les Corts i presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que la seua formació arriba al Debat de Política General --que començarà aquest dilluns-- "amb els deures fets després de molts mesos de treball rage a mà amb la societat valenciana" i amb "un projecte econòmic, social i sanitari responsable" per a "traure a la Comunitat Valenciana de la crisi" provocada per la Covid-19.

Bonig ha remarcat que durant aquests mesos el PPCV "ha mantingut una lleialtat crítica" cap al Consell i ha fet "moltes propostes que no han sigut acceptades pel Botànic", però que "hui s'han convertit en les principals reivindicacions dels sectors més colpejats per la Covid-19".

És el cas, ha indicat el PP en un comunicat, de la infermeria escolar, els tests massius als professionals de residències, sanitaris i educatius, unes propostes "que s'han convertit en un clam en la societat valenciana".

"Esperem contribuir a poder sumar les nostres mesures perquè queda molt per fer, però depén de si Puig vol", ha assenyalat Bonig, abans d'afegir que "és necessari fixar-se en la situació sanitària, educativa i en la situació econòmica" perquè "si no hi ha bona gestió sanitària no hi haurà una bona situació econòmica en la Comunitat Valenciana i mai podrem eixir d'aquesta conjuntura".

"Aquestes àrees han d'anar a l'una, necessiten de molta faena i responsabilitat i, si aqueix és l'esperit de Puig, estarem al seu costat", ha assenyalat.

Bonig ha avançat que el PPCV demanarà a Puig "responsabilitat i esforços" perquè "en la situació actual cal estar disposats a renunciar a molts dels privilegis que té el govern del Botànic" perquè "ni una de les mesures que s'han pres ha anat per a fer costat al sector productiu de la Comunitat ni al social ni al sanitari". "Els mitjans que tenien els han destinats a més alts càrrecs, oficines i organismes", ha censurat.

Arxivat a:

Destacats