Barrachina: "La parella Puig-Bravo acapara tots els càrrecs en aferrar-se a la butaca i als sous"

Guardar

El síndic del Grupo Popular a les Corts, Miguel Barrachina
El síndic del Grupo Popular a les Corts, Miguel Barrachina

El síndic del Grup Popular en les Corts, Miguel Barrachina, ha titllat hui de "vergonyós" que Puig i Bravo "acaparen tots els càrrecs en aferrar-se a les butaques i els sous amb l'únic objectiu de mantindre's en el poder".

Miguel Barrachina ha assegurat que "és inèdit en democràcia que una mateixa persona, en aquest cas Gabriela Bravo, acapare un càrrec de responsabilitat en el Legislatiu, com a número tres de la Mesa de Les Corts -òrgan de decisió de la Cambra-, i es mantinga en l'Executiu com a màxima responsable d'una àrea com a Justícia".

"Aquest afany acaparador els porta fins a perdre les formes i retorçar la norma fins a fregar la il·legalitat, només per amarrar-se al lloc fins a l'últim minut, sense cap rubor ni cautela. Els valencians no mereixen aquest espectacle lamentable. Mantindre's en l'executiu i legislatiu alhora podria ser il·legal", ha assenyalat.

El portaveu del GPP en les Corts ha criticat, així mateix, els "insults reiterats" de càrrecs del PSPV al PPCV. Barrachina ha assegurat que "per damunt de qualsevol qüestió està l'ètica i les bones maneres i des del PPCV no consentirem que els càrrecs socialistes ressentits pels resultats electorals continuen propinant insults de manera injustificada contra el PPCV".

Querella contra Rebeca Torró

Així, Barrachina ha assenyalat que en els últims dies "hem escoltat declaracions de la pròpia Bravo que bé mereixen una rectificació, així com les paraules de l'encara consellera en funcions Rebeca Torró". Sobre aquest tema, el portaveu del GPP ha anunciat que el PPCV està preparant una querella contra Torró pels insults al president del PPCV, Carlos Mazón.

"En el PSPV no han assimilat encara que estaran en l'oposició i els molesta qualsevol signe d'obertura i de pluralitat. La reacció de Torró posa de manifest una manera de fer política en la qual tot el que contradiga al PSPV està fora del normal", ha assenyalat. El síndic ha lamentat que després de tres dies Torró "no haja eliminat la publicació ni s'haja retractat".

"No mereixem un president, com Puig, que encara no ha assumit que ha perdut les eleccions i que l'única cosa que ha fet des del primer moment és boicotejar el canvi en la Comunitat Valenciana i menysprear la voluntat dels valencians, no acceptant el resultat de les urnes", ha afirmat.

Arxivat a:

Destacats