Barrachina: "La vertadera remodelació del Consell es farà en les urnes en uns mesos"

Guardar

El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, Miguel Barrachina
El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, Miguel Barrachina

El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, Miguel Barrachina, ha afirmat hui que la vertadera remodelació del Consell "es farà en les urnes en uns mesos".

Barrachina s'ha pronunciat així en les Corts en ser preguntat per l'anunciada remodelació del Govern valencià. El diputat popular ha afirmat que aquesta remodelació "es deu a la portada del portaveu del PSPV en les Corts, Manolo Mata, que prefereix defensar al presumpte líder d'una trama corrupta que al seu propi partit".

"Aquesta remodelació no servirà de res perquè a Puig li ve imposada i realment no pot tocar a aquells membres del Consell que haurien d'eixir del Govern valencià", ha assenyalat Barrachina. Sobre aquest tema, el portaveu adjunt ha indicat que la primera persona que hauria d'eixir del Consell és la vicepresidenta Mónica Oltra, "que té a 13 col·laboradors imputats i ella mateixa té una petició d'imputació".

"Segons la doctrina Oltra, en la qual imputació és equivalent a dimissió, Puig hauria de traure-la del Govern, però no el farà", ha manifestat, al mateix temps que ha recordat que el germà del president declararà com imputat el pròxim dia 23 per les subvencions i ajudes rebudes del Govern valencià.

El portaveu adjunt del GPP ha indicat que la consellera de Sanitat, Ana Barceló, "també hauria d'eixir del Consell en estar condemnada reiteradament per no protegir els nostres sanitaris i per ser sectària fins i tot amb les vacunes d'una part dels metges". "I sobra òbviament Marzà (Educació) que va estar amb Torra dissabte passat en un acte en el qual l'independentista català es va permetre dir que cap a la independència caminen junts Catalunya i el País Valencià".

"La realitat és que sobra bona part del Consell i que aquesta remodelació arriba tard", ha conclòs Barrachina.

Arxivat a:

Destacats