Barceló i Marzà ultimen les mesures per a la desescalada en l'àmbit esportiu en la Comunitat Valenciana

La consellera de Sanitat s'ha reunit també amb representants del sector empresarial i del comerç

Guardar

marza barcelo
marza barcelo

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha mantingut aquest dimecres una reunió al costat del conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, amb l'objectiu d'ultimar les mesures per a la desescalada en l'àmbit esportiu en la Comunitat Valenciana.

Durant la trobada s'han sentit les aportacions del sector i s'ha abordat la necessitat de realitzar una desescalada en la qual es prioritze la màxima seguretat de la ciutadania.

Des dels dos departaments s'ha adquirit el compromís de continuar mantenint reunions periòdiques amb els representants del sector per a avançar en la volta a la normalitat.

Trobada amb representants del món empresarial i del comerç

D'una banda, la consellera ha mantingut també una reunió amb el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro, i la presidenta de la Fundació CEOE, Fátima Báñez, en la qual ha estat present també la directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez.

D'altra banda, s'ha reunit amb representants del sector del comerç, una trobada en el qual també ha participat Salvador Navarro, acompanyat per Pau Villalba, vicepresidenta de la CEV, presidenta de la comissió de comerç CEV i representant d'Aucova; Rafael Torres, vicepresident de la Comissió de comerç CEV i president de Confecomerç, i Juan Sabater, delegat de Anged en la Comunitat Valenciana.

Barceló els ha informat de la situació epidemiològica actual de cara a l'obertura de les restriccions durant el procés de desescalada. La consellera ha destacat que "és molt important conéixer de primera mà la impressió dels sectors afectats" i ha agraït "la col·laboració i comprensió que han demostrat en un context de crisi sanitària tan complicat".

Destacats