Baldoví: "El valencianisme continuarà governant el País Valencià"

Més-Compromís activa amb Joan Baldoví a les seues bases en l'Aplec al Puig per a guanyar la batalla electoral

Guardar

Joan Baldoví en el seu discurs durant l'Aplec al Puig
Joan Baldoví en el seu discurs durant l'Aplec al Puig

"Compromís, il·lusió i alegria", així ha definit al seu projecte en el seu discurs durant l'Aplec al Puig, Joan Baldoví, portaveu de Compromís en el Congrés i precandidat de la coalició en les pròximes eleccions valencianes del 2023.

Per al Baldoví, "els valencians i les valencianes vivim millor des que vam fer fora al Partit Popular, les polítiques de Compromís han millorat la vida de les persones en cada poble i ciutat, per això, anem continuar governant el País Valencià".

El diputat valencianista ha explicat la seua negociació amb el Govern per als pròxims pressupostos generals de l'Estat, "hem aconseguit 51 milions més en inversions a les comarques d'Alacant, però encara no és suficient perquè els valencians i valencianes tinguen unes inversions justes. Per això estem negociant amb el Govern recursos per al transport públic metropolità de València, més inversions en el servei de rodalia valencià, més partides per als espais culturals i bandes de música valencianes i que l'estat aporte més al sistema de dependència.

Baldoví, a més, s'ha compromés amb la gent de Més a donar-los suport personalment davant la pròxima contesa electoral: "M'agradaria aprofitar aquest espai per a fer-vos una promesa solemne, des d'ara fins al dia de les eleccions visitaré cada poble on hi haja un xicotet col·lectiu de Compromís, serà la meua manera d'agrair tot el que estan fent pel nostre projecte i pel nostre País".

Premiats

Més-Compromís ha reconegut amb el "Més d'Honor" la contribució històrica al nacionalisme valencià del militant de Burjassot Toni Montesinos. També s'ha premiat a tres associacions diferents per la seua labor social, ecologista i feminista: la Naturadora, una associació de coeducació contra els rols i els estereotips de gènere, la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat - País Valencià (CEAR-PV) i a la Federació d'Escoltisme Valencià en representació del moviment escout.
 

Destacats