Baldoví diu que és el PP qui ha de demanar perdó a la família de Barberá després de fer-li el "buit" pel 'pitufeo'

Sosté que els "fariseos" que ara reivindiquen la seua figura són els que van forçar el fet que deixara el partit

Guardar

El diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví
El diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha assegurat aquest dimarts que és el PP qui hauria de demanar perdó a la família de la qual fora l'alcaldessa de València, Rita Barberà, després de "fer-li el buit més absolut" quan va saltar a la palestra el cas del 'barrufeig'.

En roda de premsa en la Cambra Baixa, Baldoví s'ha referit així al sobreseïment de l'Audiència de València de les diligències contra exedils i exassessors del grup municipal popular a l'Ajuntament de València en considerar que no existeixen indicis de la comissió del delicte de blanqueig de capitals en la campanya electoral de les municipals de 2015, pel qual estaven encausats.

Per a Baldoví, ha quedat demostrat que va haver-hi "barrufeig" i que la resolució "l'única cosa que diu és que no se sap d'on va vindre". "Probablement de l'esperit sant", ha llançat a continuació per a recalcar que encara existeixen onze causes més obertes per presumpte "dopatge electoral" del PP a València.

Posteriorment i en referència a les peticions perquè es disculpara amb els acusats en aquest cas, com va manifestar la setmana passada el secretari general del PP, Teodoro García Egea; el diputat ha dit que hauria de ser aquesta formació qui demanara perdó als afins de Barberá.

En aquest sentit, Baldoví ha rememorat que quan es va produir la investidura de l'expresident Mariano Rajoy va veure entrar en l'hemicicle a l'exalcaldessa valenciana i "tot el PP li va fer el buit més absolut".

D'aquesta manera, ha exhortat a "tots aqueixos fariseus" que ara es donen "colps en el pit" reivindicant la seua figura a demanar aqueixes disculpes, perquè van ser ells els qui "la van tirar i la van espentar al fet que s'isquera del PP i abandonara el seu escó al Senat".

Arxivat a:

Destacats