Baldoví aconsella a Feijóo analitzar per què sols pot pactar amb Vox en comptes de fer propostes que "no es creu ni ell"

Guardar

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví
El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

El diputat de Compromís en el Congrés Joan Baldoví ha aconsellat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que analitze per què el seu únic soci potencial és Vox en lloc de llançar propostes com la que governe la llista més votada quan "no ho creu ni ell".

"El PP sempre recupera aquesta idea quan es queda sense socis o té de soci únic a Vox, s'hauria de fer mirar per què no té cap soci més", ha comentat en declaracions en el Congrés, on assisteix a la reunió de la Diputació Permanent.

A més, considera que és que "ni el mateix Feijóo" aplicaria aqueixa proposta. "Em dirà que el PP haguera fet alcalde de València a Joan Ribó? Vinga, va! Amb l'odi que ens tenen no hagueren respectat aqueix acord", ha soltat, deixant clar que del PP en aquest tema no es fia "ni mig pèl".

IMATGE CATETA I INTOLERANT

Baldoví també ha parlat de la manifestació contra el Govern en la qual van coincidir aquest cap de setmana el PP, Vox i Ciutadans i que al seu judici va traslladar una imatge "rància, antiga i molt cateta" d'una "Espanya absolutament intolerant que vol fer combregar a tots els altres amb les seues rodes de molí i que no accepta la democràcia".

Reconeixent que tenen "tot el dret del món a manifestar-se, cada setmana si volen" contra l'Executiu de coalició, ha exigit a aquests partits que assumisquen "que la democràcia la donen els vots", que cal "respectar les majories" i que ells "no tenen la patent de bons espanyols".

Destacats