Arcadi España reclama a Mazón i al PP que "deixe de fer teatres" i ironitza: "Han derogat una taxa que no existeix i que ningú aplica en la Comunitat Valenciana"

Guardar

El portaveu adjunt del PSPV-PSOE en Les Corts, Arcadi España
El portaveu adjunt del PSPV-PSOE en Les Corts, Arcadi España

El portaveu adjunt del PSPV-PSOE en Les Corts i responsable de l'àrea econòmica del Grup Socialista, Arcadi España, ha demanat hui al Partit Popular que "deixe de fer teatres amb les polítiques de turisme" i ha ironitzat amb què "han derogat una taxa que no existeix i que ningú aplica en la Comunitat Valenciana". Així s'ha manifestat aquest divendres Espanya qui ha recordat que "la taxa turística que han decidit eliminar era municipal i voluntària, i estava pensada per a contribuir a la millora dels serveis turístics en els municipis valencians que decidiren adherir-se a ella. És un atac de Mazón als municipis".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha assenyalat que "els i les socialistes volem un sector turístic fort, competitiu i sostenible" i ha apuntat que "això s'aconsegueix amb mesures serioses, no fent que el cost el paguen de manera íntegra els 5 milions de valencians i valencianes": "Hui el PP i VOX han fet un pas arrere en l'autonomia municipal".

Finalment, Espanya ha destacat que "els turistes són una font de riquesa per a l'economia valenciana que consumeixen els nostres serveis públics, per als quals fan falta recursos per a finançar-los": "El full de ruta no pot ser la de Benidorm que per a costejar el turisme puja la taxa de fem i l'Ibi als seus veïns. Pose un exemple: un bar que en eixe municipi pagava 800 euros, ara li costarà uns 1.400 euros".

Destacats