Ábalos sobre l'avançament electoral: "Des del PSOE hem dit a Puig que el que faça bé estarà"

Guardar

abalos_archivo
abalos_archivo

El secretari d'Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha confirmat aquest dilluns que el 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha compartit amb la Direcció del partit la seua "reflexió" sobre la possibilitat d'avançar les eleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana i se li ha transmés que "el que faça bé estarà".

Ábalos s'ha pronunciat en aquests termes durant la seua visita a les obres en l'Accés Sud al Port de Gandia, en ser preguntat pel possible avançament dels comicis a la regió valenciana, després que el cap del Consell haja avançat que "hui és el dia" en què buidarà els dubtes sobre aquesta qüestió.

"Sí que és veritat que ho hem comentat, que ha compartit aquesta reflexió i per descomptat per part de la Direcció del Partit el que hem dit és que el que faça bé estarà", ha revelat Ábalos. Ara, "tot depén del "President", atés que "és una competència que té" i que "exerceix amb tota responsabilitat", ha subratllat.

En tot cas, la Direcció del PSOE no té "cap problema" en què Puig avance eleccions, "forma part de la funció que li competeix al president i des del punt de vista de l'organització, no hi ha cap inconvenient", ha insistit.

És més, "la Direcció del Partit confia plenament en la decisió que puga prendre, respectant òbviament el caràcter que li assisteix com a president", ha subratllat.

Segons el secretari d'Organització del PSOE, la direcció podria opinar "des del punt de vista de l'estratègia electoral" però el que faça Puig en aquest cas "no ens interfereix". "D'altra banda, com els dic, és una competència que té atribuïda per l'Estatut i nosaltres ací no tenim res a dir", ha conclòs.

Destacats