Oci

Visites guiades al Castell de Bunyol, un dels millor conservats de la Comunitat Valenciana

Descobreix el Castell de Bunyol a través de les visites guiades que se celebraran els mesos de setembre i octubre

Guardar

Imatge de Bunyol / Foto: Buñol en rutas
Imatge de Bunyol / Foto: Buñol en rutas

Durant els mesos de setembre i octubre tindràs l'oportunitat de descobrir el Castell de Bunyol, una de les fortaleses millor conservades de la Comunitat Valenciana. I és que els diumenges, s'organitzen visites guiades obertes per a tota la família per a conéixer més sobre la seua història. La pròxima visita serà aquest diumenge, 18 de setembre, a les 10.30 hores. Però hi haurà més visites els diumenges 9 i 30 d'octubre a la mateixa hora.

Serà una persona especialista en història i arqueologia l'encarregada de dur a terme aquestes visites guiades per un dels castells més emblemàtics del territori valencià. A més, tant el diumenge 25 de setembre, com el 23 d'octubre a les 10.00 hores, hi haurà una visita doble al cementeri civil maçònic i al castell medieval de Bunyol.

Com no podia ser d'una altra manera, els més menuts també tindran el seu espai en aquestes visites guiades. I és que els diumenges 2 i 29 d'octubre, a les 10.30 hores, serà el torn de les rutes teatralitzades 'La clau del castell'. Una oportunitat perfecta per a aprendre divertint-se.

Si ja estàs pensant a anar a algunes d'aquestes rutes guiades per Bunyol, recorda que és necessari reservar a través del telèfon 647 462 908, on a més podreu obtenir més informació a través del WhatsApp, com el cost de les visites guiades – els menors de 10 anys tenen accés gratuït –.

En el preu de l'entrada va inclosa tant la visita guiada, com l'entrada als museus, la pujada a les torres i una assegurança de responsabilitat civil. A més, existeix la possibilitat de gaudir, a més de la visita, d'un menú típic per 13 euros més, que consta de tres entrants, un plat principal a triar i postres de l'àvia més beguda i café. Serà necessari indicar-ho en el moment de realitzar la reserva a través del número de telèfon esmentat anteriorment.

La duració de cada visita serà de quasi dues hores, que s'iniciarà amb la recepció dels visitants a la plaça del Castell de Bunyol.

Destacats