Oci

Visitar la platja de l'Auir de Gandia de manera còmoda i fàcil ja és possible gràcies al tren turístic

La platja de l'Auir és el primer arenal verge de la Comunitat Valenciana amb bandera blava

Guardar

Platja de l'Auir de Gandia
Platja de l'Auir de Gandia

Conéixer i accedir a la platja de l'Auir de Gandia ja és possible d'una forma còmoda i senzilla gràcies a la iniciativa impulsada pel departament de Turisme.

Des de hui, els veïns i visitants de Gandia podran conéixer la platja de l'Auir utilitzant el tren turístic, que recorrerà el passeig Marítim i la connectarà amb la platja Nord.

El tren estarà operatiu de dimarts a diumenge, iniciant la seua recorreguda en la Turist Info Faro 1 a les 10, 11.30, 13 i 14.30 hores i arribarà fins al carrer Valldigna, al costat del carrer Ribera Baixa, prèvia parada enfront de la Colònia Ducal. Els viatges de tornada estan programats a les 12.15, 13.45 i 15.15 hores.

Tren turístic de Gandia. Imatge d'Àlex Oltra
Tren turístic de Gandia. Imatge d'Àlex Oltra

El bitllet té un preu de 4 euros i entra el viatge d'anada a la platja de l'Auir i tornar fins a la Tourist Info, a excepció del trajecte que es realitza a les 14.30 hores que no té retorn.

Tindran preferència les persones usuàries que tornen dins del seu tram horari. Els visitants que vulguen tornar amb una excursió diferent de la seua ho podran fer sempre que queden places al tren.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament pretén acostar al gran públic la platja de l'Auir, la primera platja verge de la Comunitat Valenciana que ha aconseguit la bandera blava. En aquest sentit, la platja Nord de Gandia reeditava enguany aquest distintiu, amb la particularitat de ser l'única platja de la província de València que ha pogut mantenir el reconeixement per 36 anys consecutius.

Arxivat a:

Destacats