Oci

Torna a València el vaixell més esperat pels xiquets i xiquetes per Nadal

La Marina de València acollirà una edició més el Vaixell del Nadal a partir del pròxim 6 de desembre

Guardar

El Vaixell del Nadal (Imatge del Vaixell del Nadal)
El Vaixell del Nadal (Imatge del Vaixell del Nadal)

La Marina de València serà testimoni un any més de l'arribada esperada del Vaixell del Nadal, una activitat que il·lusiona als més xicotets en una data tan assenyalada. Des de l'organització, asseguren que es tracta d'una nova versió millorada, amb activitats originals i moltes novetats que ho convertiran en un pla perquè totes les famílies puguen gaudir amb els seus fills i filles. L'esdeveniment estarà disponible des del pròxim 6 de desembre fins al 4 de gener de 2024 en la capital del Túria, concretament en l'Embull número 2 i l'Edifici del Rellotge de la Marina de València.

El vaixell comptarà amb la presència de Papà Noel i el seu elfo entre els dies 6 i 25 de desembre, a més de Les seues Majestats els Reis Mags d'Orient i els corresponents patges Reals, del 26 de desembre al 4 de gener i tots ells estaran rebent als visitants. Nombrosos personatges nadalencs addicionals participaran en aquesta edició, com el cas del personatge animat "El Grinch", qui donarà aqueix toc divertit a la jornada durant tots els dies que dura l'esdeveniment. Fins a un màxim de 120 persones podran gaudir d'aquests personatges històrics pujats en l'embarcació que recorrerà el port de València.

La travesía consisteix a recórrer la zona portuària valenciana pujat a un vaixell amb decoració nadalenca, doncs la coberta inferior del navili exemplifica la casa de Papà Noel, on els xiquets podran lliurar les seues cartes i fotografiar-se juntament amb aquesta històrica figura del Nadal. El Grinch tractarà de "enganyar" als més xicotets perquè no celebren les festes i seran els xiquets i xiquetes els que hauran de convéncer-ho a ell de la necessitat d'aquesta època tan marcada.

Preus i horaris

Per als menors de 2 anys no serà necessària la reserva del tiquet, doncs podran accedir de forma gratuïta. Quant a la resta de persones, s'estableix un preu de 6€ per a grups de 20 persones i 7€ per a un preu individual, ja siga en taquilla o a través de la pàgina web on les entrades ja estan disponibles.

Así doncs, durant tots aquests dies a excepció del 24, 25 i 31 de desembre i l'1 de gener de 2024, els horaris d'eixida són: Durant el matí, a les 11.00, 12.00, 13.00 i 14.00; i, a la vesprada, a les 16.00, 17.00, 18.00 i 19.00 hores. Els dies 24 i 31 de desembre sol hi haurà passades durant el matí en horari normal i, els dies 25 de desembre i 1 de gener ho faran però amb l'horari habitual de la vesprada. Per a realitzar les reserves col·lectives es pot contactar al 644 225 522 o realitzar-ho a través de la pàgina web.

Destacats