Oci

Tomatina 2023: tots els detalls de la gran festa de Bunyol

Bunyol celebra aquest dimecres 30 d'agost la famosa festa de la Tomatina

Guardar

Tomatina de Bunyol
Tomatina de Bunyol

Bunyol està a punt de convertir-se en l'escenari d'una de les batalles més singulars i divertides del món: La Tomatina 2023. Dimecres 30 d'agost, milers de persones es congregaran en aquesta localitat de la Foia de Bunyol per a participar en aquesta guerra roja i pringosa.

La diversió començarà al migdia, exactament a les 12.00 hores, i s'estendrà durant una hora plena de riures i tomaques volant pertot arreu, concloent a les 13.00 hores amb una traca que anunciarà la fi de la batalla.

Enguany s'espera que aproximadament 22.000 persones de tot el món es reunisquen a Bunyol per a llançar-se al voltant de 150 tones de tomaques. Imagina una mar de sucoses tomaques roges llestes per a ser llançades i convertides en munició per a la batalla més gran d'aliments del planeta.

Entrades per a la Tomatina 2023

Per a assegurar l'aforament i la seguretat d'aquest esdeveniment, l'accés a l'àrea de la batalla és restringit. L'Ajuntament de Bunyol ha posat a la venda 15.000 entrades, que poden adquirir-se a un preu de 15 euros a través de la pàgina web oficial de La Tomatina. A més, es reservaran 5.000 entrades per a la seua venda directa. No obstant això, els veïns empadronats a Bunyol tenen entrada gratuïta.

El procés per a assistir a l'esdeveniment és senzill. Una vegada adquirida l'entrada, hauràs de presentar-te en el punt de registre a Bunyol amb una còpia impresa de la teua entrada ("print-at-home") i el teu document d'identitat. A continuació, rebràs una polsera i un rebut. Després, només hauràs de dirigir-te a l'accés indicat en la teua entrada, entrar al recinte i preparar-te per a la batalla.

El recorregut seguirà la ruta habitual, passant pels carrers Sant Lluís, Cid, la Plaça Layana i la Plaça del Poble, on les tomaques volaran i la diversió aconseguirà el seu punt màxim.

Així que, si estàs a la recerca d'una experiència única i t'abelleix una batalla de tomaques de proporcions èpiques, la Tomatina de Bunyol 2023 és el lloc al qual has d'acudir. Prepara't per a llançar, esquivar i submergir-te en la mar roja de tomaques en aquesta festa inoblidable!

Destacats