Oci

The Champions Burguer arriba a Mestalla: horari, descomptes i com entrar gratis

Tot el que has de saber sobre l'esdeveniment gastronòmic de l'any a València: The Champions Burger

Guardar

Una de les propostes de The Champions Burger 2024
Una de les propostes de The Champions Burger 2024

L'esdeveniment gastronòmic més gran d'Espanya, The Champions Burger, torna a València amb una edició espectacular. Enguany, se celebrarà en l'emblemàtic estadi de Mestalla del 12 de juny al 7 de juliol, oferint entrada lliure per a tots els assistents. A continuació detallem tot el que has de saber per a gaudir de l'edició d'este 2024.

El Camp de Mestalla serà l'escenari on les millors hamburgueseries del país competiran pel títol de "Millor Hamburguesa d'Espanya". Este festival, que ja és un referent en el sector, comptarà amb la participació de més de 20 hamburgueseries gurmet, presentant una àmplia varietat de propostes, des de les clàssiques fins a les més avantguardistes i d'autor.

Els visitants podran degustar estes delícies i votar per les seues favorites, basant-se en aspectes com el pa, la carn i la combinació d'ingredients. Les dos hamburgueses més votades, una valenciana i una altra nacional, competiran en la gran final pel títol de la millor hamburguesa de l'Espanya.

Este esdeveniment oferix una oportunitat única per a gaudir de les millors hamburgueses del país sense haver de desplaçar-se a cada restaurant. Les hamburgueseries participants seran presents en format food truck, oferint carns seleccionades certificades, pans artesans i productes frescos de primera qualitat.

Camp de Mestalla on se celebrarà The Champions Burger 2024 a València
Camp de Mestalla on se celebrarà The Champions Burger 2024 a València

Horaris d'obertura

  • Inauguració: Dimecres 12 de juny a les 19.00 hores
  • De dilluns a dijous: de 18.00 a 00.30 hores
  • De divendres a diumenge: de 12.00 a 00.30 hores

Com entrar gratis a The Champions Burger

Uber Eats, el patrocinador de l'esdeveniment, oferix entrada gratuïta al festival. Només necessites descarregar l'app d'Uber Eats per a entrar sense cost. A més, si realitzes demanats a través de la seua app utilitzant el codi TCBTOUR, obtindràs un 50% de descompte en les hamburgueses.

Esdeveniment per a tots els públics

The Champions Burger no és només un festival per als amants de les hamburgueses, sinó que és un esdeveniment pensat per a tots els públics. Des de famílies fins a grups d'amics, tots podran gaudir d'una experiència gastronòmica excepcional en un ambient únic com és la gespa del Mestalla, que estarà obert de manera ininterrompuda des del migdia fins a la nit.

L'esdeveniment també tindrà un component solidari. Part de la recaptació del got eco reutilitzable que s'utilitzarà durant el festival es destinarà a l'Associació Valenciana Àmbit, que treballa en la reinserció de col·lectius vulnerables amb el projecte "Casa d'acollida Espai". Esta organització porta 30 anys ajudant a persones judicialitzades, especialment aquelles amb problemes de salut mental, des d'una perspectiva comunitària i de drets humans.

No perdes l'oportunitat de gaudir de The Champions Burger en l'Estadi Mestalla i ser part de l'elecció de la millor hamburguesa d'Espanya del 12 de juny al 7 de juliol.

Destacats