Oci

Telepizza homenatja a Bunyol amb la pizza "Tomatina"

Del 26 al 31 d'agost aquesta la pizza "Tomatina" estarà disponible en els establiments de la província de València

Guardar

Pizza. Imatge de Marek Mucha
Pizza. Imatge de Marek Mucha

La festa per excel·lència de Bunyol, i una de les més reconegudes de la Comunitat Valenciana, compleix aquesta edició 75 anys. I per a celebrar-ho, Telepizza ha preparat una pizza molt especial: la "Tomatina".

La marca líder en pizza delivery vol rendir-li un homenatge a aquesta celebració llançant la Telepizza Tomatina, una especialitat que estarà disponible sols del 26 al 31 d'agost, dia en què se celebra aquesta festa, de manera exclusiva en botigues de la província de València.

Telepizza, especialitzada en festes i tomaca, vol rendir un homenatge a aquesta divertida batalla llançant una nova pizza: la Telepizza Tomatina, en la qual el protagonista és, efectivament, la tomaca, perquè, al costat del secret de la massa i el formatge, la tomaca és l'altre ingredient estrela de la recepta de la marca.

A més, el llançament de la Telepizza Tomatina ve acompanyat d'una divertida acció en botigues de la província de València en la qual, a aquells que s'acosten portant el tradicional casc de meló d'Alger de la Tomatina i es faça una foto en la façana, pujant-la a xarxes socials i etiquetant a la franquícia, se'ls regalarà una "Tomatina".

Aquesta acció estarà disponible, concretament, a les botigues de València (Arxiduc, L'Alguer, Joan XXIII, Waksmann, Carteros Cortes y Serrería) i a Xiva, Mislata, Alaquàs, Massanassa, Paiporta, Requena i Torrent.

El producte estarà disponible a les botigues adherides només per a consumir en local o take away del 26 al 31 d'agost. L'acció del dia 30 estarà limitada als primers 10 clients que acudisquen a les botigues adherides a l'acció.

Destacats