Oci

Tàp Zàping s'emetrà cada vesprada en À Punt

Alex Blanquer presenta, al costat de Lluís Cascant, el nou Tap Zàping diari

Guardar

Lluis Cascant i Alex Blanquer, presentadors del Tàp Zàping diari
Lluis Cascant i Alex Blanquer, presentadors del Tàp Zàping diari

A partir del pròxim dilluns, 20 de març, el programa d'entreteniment Tàp Zàping evoluciona cap a un nou format diari que s'emetrà, cada vesprada, en la televisió d'À Punt. Àlex Blanquer presenta, al costat de Lluís Cascant, l'espai que, mantenint l'esperit i el to del Tàp Zàping setmanal, analitzarà l'actualitat en clau d'humor i comentaran les notícies més curioses, els moments televisius més divertits i els vídeos virals més sorprenents i graciosos de la xarxa.

Cada dia, Àlex Blanquer i Lluís Cascant compten amb la col·laboració de personatges ben coneguts en les xarxes i en el món audiovisual com ara Saray Cerro, Gema Payà, Esther Collado, Korah, Manu Badenes, Pepa Cases, Pere Aznar i Òscar Tramoyeres. En directe i amb atractives seccions tractaran els temes d'actualitat amb el característic humor canalla del Tàp Zàping.

L'espai també recorrerà el territori buscant riures a través dels reportatges més bojos i els directes més sorprenents amb el segell de Nerea Sanfe, María Zamora i Cabra Fotuda.

Com quedarà la programació d'À Punt a partir del 20 de març

Amb la incorporació de Tàp Zàping a les vesprades de la televisió pública valenciana, el programa 'Bona Vesprada' es reduirà a una hora. A més tornarà L'Alqueria Blanca.

D'aquesta manera, les vesprades en À Punt seran d'Atrapa'm si pots; L'Alqueria Blanca; Nyas, Coca!; Bona Vesprada, que es queda de 18.15 a 19.15 hores; a continuació, Tàp Zàping; i La Cuina de Morera.

Arxivat a:

Destacats