Oci

Tania i Hugo protagonitzen el bes més llarg de la 'Isla de las Tentaciones'

La de Tenerife cau en la temptació d'Hugo Paz, concursant VIP i pretendenta de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', amb el qual va tindre una connexió immediata

Guardar

Samuel Chávez, parella de Tania Deniz, en el seu concurs a 'La Isla de las Tentaciones 5' (Imatge de Mediaset)
Samuel Chávez, parella de Tania Deniz, en el seu concurs a 'La Isla de las Tentaciones 5' (Imatge de Mediaset)

L'avanç del passat dilluns de la cinquena edició de la Isla de las Tentaciones, emés en Quatre en el debat del 'reality', va revelar una nova infidelitat en Villa Playa, la casa de les xiques, ja que una altra de les concursants havia compartit un bes amb el seu temptador favorit. "Qui creieu que són els protagonistes del bes que veurem aquesta nit?", van preguntar els col·laboradors a l'audiència, al que el 88% dels espectadors va apostar per Tania Deniz i Hugo Paz, i va encertar.

L'acostament cada vegada major entre la núvia de Samuel Chávez i el seu temptador gadità era evident, perquè des d'un primer moment va cridar l'atenció del públic la connexió immediata entre tots dos, i va fer saltar les llàgrimes i la paciència de Samuel Chávez en cada foguera, des que va arribar el concursant VIP i pretendent a Mujeres y Hombres y Viceversa a la villa. Així doncs, com era d'esperar, la tensió entre tots dos va esclatar en un llarg bes, cronometrat pel programa, de 43 segons, després de compartir mostres d'afecte, mirades de complicitat, massatges i bromes còmplices en una de les festes.

No obstant això, en el programa d'ahir a la nit, dijous 27 d'octubre, només es va emetre que Sandra Barneda, la presentadora del 'reality', anava a Vila Paradís, la casa dels xics, per a ensenyar un àudio en el qual els xics van escoltar el llarg bes esmentat. Per això, els concursants feien les seues suposicions i Samuel Chávez es trencava fins i tot sense haver vist les imatges. Així doncs, Sandra Barneda li consolava molt emocionada i amb llàgrimes en els ulls: "Tots ens hem trencat per amor".

Aquest moment entre el temptador i la model generat un gran renou, amb tota mena d'opinions, en Twitter i en altres xarxes socials, on gran part dels missatges van secundar i van empatitzar amb Samuel Chávez i anaven en contra de Tania Deniz, qui exposava en les seues xarxes socials que estava de baixó per la multitud de crítiques rebudes.

Aquest programa sorprén setmana a setmana, de fet, la nova parella d'Ana Nicolás i Cristian, que ha entrat en substitució de Manuel i Sara, també ha arribat trepitjant forta i protagonitzaran moments que no deixaran a ningú indiferent.

Destacats