Oci

Summer Market a Oliva: horari, com arribar i programació de concerts

Aquest mercat d'estiu estarà en la platja d'Oliva fins al 31 d'agost i ofereix una àmplia oferta gastronòmica de "food trucks", concerts i un espai infantil

Guardar

Summer Market a Oliva
Summer Market a Oliva

La localitat d'Oliva (La Safor) ja s'ha convertit en epicentre d'un dels mercats d'oci i gastronomia més destacats d'aquest estiu 2023 a la Comunitat Valenciana. Es tracta del Summer Market que estarà en la platja d'aquest municipi de La Safor fins al pròxim 31 d'agost i ofereix al públic una àmplia oferta de propostes gastronòmiques, musicals o d'oci.

Aquest mercat d'estiu (o summer market per la seua denominació en anglés) se situa en el carrer del Lledoner, enfront de l'Hotel Oliva Suites i al costat del Pub El Manglar de Bagheera. Tal com explica l'organització del festival en les seues xarxes socials, per a arribar fins al recinte del Summer Market Oliva s'ha d'anar en direcció a la carretera de la platja i una vegada s'arribe a aquesta dirigir-se cap al Càmping Kiko Port.

Una ubicació privilegiada per la seua proximitat al mar, ja que es troba a tan sols 50 metres de la platja d'Oliva, per la qual cosa i sun lloc ideal per a gaudir dels capvespres de l'estiu. Així, aquest recinte està obert cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge, en horari de 18 a 00 hores.

El catàleg gastronòmic d'aquest mercat d'estiu es caracteritza amb una gran varietat de menjar en una desena de "food trucks" que reuniran els plats de sabors de diverses parts del món. En concret, aquestes són algunes de les propostes de menjar i beguda que estan en el Summer Market: l'hamburgueseria Kakigori, The Smashville, Missycrepe, Mrquick Cocktails, Capella Bistro (cuina argentina), Fusion Restaurant.

En el mateix recinte, també hi haurà una zona comercial amb diferents llocs de venda de productes artesanals i moda i també hi haurà una àrea dirigida al públic infantil. El Summer Market també es proclama com un espai "pet friendly", per la qual cosa les mascotes són benvingudes.

Concerts i actuacions en directe

A més de poder degustar una de les propostes gastronòmiques, el Summer Market també està concebut com un espai de gran activitat cultural i musical. Precisament, cada setmana s'han programat diferents actuacions musicals en directe.

El pròxim concert serà el dissabte 29 de juliol a les 21 hores amb l'actuació del duo musical Twin Melody, que van participar en el Benidorm fest 2023 i han sigut col·laboradores en diferents programes de televisió com 'El Formiguer'. L'entrada tindrà un cost de 5 euros (que es podran usar per comprar menjar o beguda dins del market). Un dia després, el 30 de juliol i també a les 21 hores, els assistents podran gaudir d'un espectacle de màgia i humor protagonitzat pel Mag Malbert.

 

Destacats